Mark Zuckerberg bedobta a törülközőt – mi lesz „az évszázad bunyójával”?!

Mark Zuckerberg, a Facebook vezérigazgatója vasárnap bejelentette, hogy véget vet a közösségi médiavállalkozó Elon Muskkal való ketrecharca szervezésének.

 

 

Mark Zuckerberg a Threads nevű oldalán közzétett bejegyzésében azt írta: „Azt hiszem, mindannyian egyetérthetünk abban, hogy Elon nem gondolja komolyan, és ideje továbblépni. Felajánlottam egy igazi meccset. Dana White felajánlotta, hogy ez egy legitim verseny lesz jótékonysági céllal. Elon nem erősíti meg a dátumot, aztán azt mondja, hogy műtétre van szüksége, és most azt kéri, hogy helyette a hátsó udvaromban gyakoroljunk”.

Hozzátette: „Ha Elon valaha is komolyan gondolja a valódi randevút és a hivatalos eseményt, tudja, hogyan érhet el engem. Ellenkező esetben ideje továbblépni. Arra fogok koncentrálni, hogy olyan emberekkel versenyezzek, akik komolyan veszik a sportot.”

A lépés, hogy véget vetnek az epikus küzdelem tervezésének, már jó ideje várható volt. A milliárdosok csatáját többek között a római Colosseumba tervezték, és a bevételeit veteránszervezetek kapnák, mondta Musk.

 

Elon Musk visszaszólt Mark Zuckerberg-nek

 

Elon Musk visszaszólt Mark Zuckerbergnek, miután a Meta alapítója felszólította, hogy „lépjen tovább” az X/Twitter tulajdonosával folytatott harcból.

Musk és Zuckerberg megállapodott egy meccsről, amelyet a közösségi média platformjaikon közvetítettek volna, de időpontban nem állapodtak meg a milliárdosok. A várakozásba belefáradva Zuckerberg közleményt adott ki, amelyben azt írta, hogy ideje elfelejteni a ketrecharcot.

Zuckerberg nyilatkozatát követően Musk az X-en, a korábban Twitter néven ismert közösségi médiaplatformon dobott be néhány pofont ellenfelének.

„Zuck egy csirke” – posztolta Musk.

Egy másik posztban, ahol egy X-felhasználó azt sugallta, hogy Zuckerberg „megpróbál csirkének tűnni” a Muskkal szembeni harcban, az utóbbi azt válaszolta: „Nem ehet a chic fil a-ban, mert az kannibalizmus lenne”.

Egy másik felhasználónak válaszolva Musk hozzátette: „Alig várom, hogy holnap dörömböljek az ajtaján”.
(Musk korábban közölte Zuckerberggel, hogy hétfőn Palo Altóban lesz, és azt javasolta, hogy „harcoljanak [Zuckerberg] Octagonjában”.)

Forrás: Threads, X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu