Ez a Marvel-színész lehet a következő James Bond-főgonosz?!

MOZI HÍREK – A Marvel Cinematic Universe egyik színésze sürgeti a James Bond-vezetőket, hogy őt jelöljék ki a franchise következő gonosztevőjének.

 

 

A Marvel Cinematic Universe egyik színésze versenybe száll a James Bond-univerzumba való bekerülésért. A kémthrillerek sorozata, amely az 1962-es Dr. No óta tart, Bond világa tele van sztárokkal, akik a nagyvásznon mutatják meg képességeiket. Miután Daniel Craig befejezte Bondként töltött idejét, a Bond-producerek új színészeket keresnek. Eközben a következő rész fejlesztése javában folyik. Az Ant-Man és az Oppenheimer sztárja, David Dastmalchian keresi a lehetőséget, hogy az új Bond mellett játszhasson.

A Slash Filmnek adott interjúban (amelyet még júniusban, a SAG-AFTRA sztrájk előtt készítettek) Dastmalchian a következő James Bond-filmben való szerepvállalás mellett érvelt.

Dastmalchian nem igazán szeretné elvállalni magát a hőn áhított Bond-szerepet. Ehelyett inkább egy lehetőséget keres, hogy Bond-gonoszként csatlakozhasson Auric Goldfinger, Dr. No és Ernst Stavro Blofeld soraihoz. Reméli, hogy az interjú segítségével felkeltheti a Bond-vezetők figyelmét.

„Ez most kezdődik. Szóval bárki is olvassa ezt, vegye jelnek. Ezt a sort ebben a pillanatban kellett volna olvasnotok, amikor azon gondolkodtok, hogy milyen jövőtök lesz a franchise-zal. Bízzatok bennem, amikor azt mondom, hogy tudok valamit hozni a 007-es ellenségének. […] Azt hiszem, senki sem tudja úgy feszegetni Bondot a képességei határán, ahogy én tudnám, és nagyon szeretném ezt megtenni. Szóval ez az én ajánlatom nekik. Alig várom, hogy ezt olvassák. És akkor majd tartozom nektek, ha valaha megkapom azt a szerepet, azt hiszem, 10%-kal.”

 

Ki lesz a következő James Bond?

 

Dastmalchian jól teszi, hogy most jelentkezett, hiszen a szereposztás még mindig nyitott kérdés a következő James Bond-filmek esetében. Jelenleg nem tudni, hogy melyik színész fogja eljátszani Bond következő iterációját. Már több név is felmerült, mint lehetséges opció. Henry Cavill, Tom Hardy és Idris Elba már régóta vezető jelölteknek számítanak. Ám részvételük erősen kétséges. Elba például nem érdeklődik Bond szerepére. Ezek jól ismert sztárok, akik már eddig is blockbuster produkciókkal szereztek nevet maguknak, többek között az Acélember, a Venom és a Thor révén.

Mindegyik opció feltételezi, hogy a következő Bond egy népszerű és ismert színész lesz. Minden jel arra utal, hogy a James Bond vezetői olyan színészt kereshetnek, aki még nem egy népszerű név.

A Bond-vezetők már utaltak arra, hogy valószínűleg egy viszonylag ismeretlen, 30-as éveiben járó színész kapja majd a szerepet, ami teljesen felborítja ezeket az előrejelzéseket.

Folyamatosan új nevek merülnek fel potenciális Bondként. Köztük Damson Idris (Snowfall), aki egyre feljebb kerül a rangsorban. A hivatalos döntésre valószínűleg még egy ideig nem kerül sor. Mivel a következő Bond keresése még folyamatban van, és a stúdió gondoskodik arról, hogy a keresés alapos legyen. Mégis, ha Dastmalchian végül mégis igényt tart a Bond gonosztevőjének szerepére, nem kétséges, hogy egy vadonatúj James Bond mellett fogja elvállalni azt.

Forrás: Slash Film

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu