Overwatch 2: Most jelent meg Steamen a játék és olyan durva kritikákat

Az Overwatch 2 egy ingyenes lövöldözős játék, amely most debütált a Steamen, mint a Blizzard új kezdeményezésének része. A játék azonban nem aratott sikert a Steam felhasználók körében, akik több ezer negatív értékelést adtak neki. A játékosok elégedetlenek azzal, hogy hogyan alakult az elmúlt év a játék fejlesztése során, és hogy mennyire megváltozott a játék üzleti modellje és PvE tartalma.

 

Az Overwatch 2 a 2014-ben megjelent Overwatch folytatása, amely egy hősökkel teli csapatjáték. A játékban különböző karaktereket választhatunk, akiknek saját képességeik és szerepük van a csatában. A játékban PvP és PvE módok is elérhetők, amelyekben különböző küldetéseket és történeteket játszhatunk végig. A játék grafikája is fejlődött az elődhöz képest, és új hősök is megjelentek.

A játék azonban nem tudta meggyőzni a Steam közösségét, akik több mint 6000 negatív értékelést adtak neki az első napon. A legtöbb kritika arra irányul, hogy hogyan kezelte a Blizzard az átmenetet az első résztől a második részig, és hogy hogyan vágta le az ígért PvE Hős módot. A legnépszerűbb értékelés szerint a játék pénzért adja el az új hősöket és a PvE küldetéseket, amelyek korábban ingyenesek voltak. „A játék jó, még mindig érzem benne azt az élményt, amit annyira szeretek, csak annyira elrontotta ezt az erőszakos kapzsiság [hogy] senkinek sem tudom ajánlani,” írta Ornge nevű felhasználó.

Sokan azt is kifogásolják, hogy a játék nem fut olyan jól, mint kellene, és hogy tele van hibákkal és animációs problémákkal. Egyesek azt javasolják, hogy inkább játszanak más hasonló FPS játékokkal, mint például a Paladins-szal. Egyesek pedig egyszerűen csak utálják Hanzo-t, a japán íjász hőst, annyira, hogy miatta nem éri meg játszani az egész játékkal. A Steam értékelések tehát nem tükrözik a játék minőségét vagy tartalmát, hanem inkább azt mutatják meg, hogy mivel elégedetlenek a játékosok mostanában.

Persze ez nem jelenti azt, hogy az Overwatch 2 egy rossz játék lenne. Sőt, vannak olyan pozitívumai is, amelyeket érdemes kiemelni. Az új támogató hős, Illari nagyon szórakoztató játszani vele, és a történeti küldetések is elég jók (bár talán nem érik meg a 15 dollárt). A PC Gamer szerint az Overwatch 2 még mindig egy remek lövöldözős játék, amely sok örömet okozhat a rajongóknak.

Forrás: PC Gamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu