[GSC 2023] Turok 3: Shadow of Oblivion: Nintendo 64-ről modern platformokra [VIDEO]

A Nightdive Interactive ezúttal is a KEX engine segítségével újít fel egy játékot (de mivel ezek a remasterek a legtöbbször kifejezetten jók, nem kell ettől tartani).

 

A Turok 3: Shadow of Oblivion 2000. szeptember 6-án jelent meg Nintendo 64-re, de most mindegyik modern platform meg fogja kapni a játékot. A Nightdive Studios üzleti fejlesztési igazgatója, Larry Kuperman egy sajtóközleményben a következőket nyilatkozta: „A Turok-sorozat a játékok egyik klasszikus mérföldköve, és nagyszerű érzés, hogy a Turok 3: Shadow of Oblivion legújabb és továbbfejlesztett változatát kínálhatjuk. A játék teljes mértékben kihasználja a KEX motorunk legújabb verzióját, és izgatottan várjuk, hogy még idén megoszthassuk a játékot a játékosokkal.”

A Turok 3: Shadow of Oblivion akár 4K felbontással, 120 FPS frame rate-tel is futhat az ezt támogató platformokon (például Nintendo Switchen ne számítsunk rá…). A játék csatlakozik a Nightdive Studios, a Universal Games és a Digital Platforms népszerű Turok és Turok 2: Seeds of Evil remastereihez, így le tudják zárni a trilógiát. Továbbfejlesztett játékmenetet, nagy felbontású textúrákat, feljavított világítást és renderelést, valamint a konzolos kontrollerek támogatását kínálja platform-specifikus funkciókkal.

A Turok 3: Shadow of Oblivion a Nightdive Studios első olyan címe, amely a legújabb verziójú KEX motort használja, amely feljavított renderelőt használ a 3D modellek, textúrák és grafikai effektek magasabb szintű vizuális hűségének elérése érdekében. A játékban két főhős közül (Joseph és Danielle Fireseed) választhatunk. Ők a Turok 2: Seeds of Evil főhősének, Joshua Fireseednek a testvérei. Együtt kell legyőzniük a címadó antagonistát, Obliviont és követőit, a húsevőket (Flesh Eaters), miután bátyjuk állítólagosan annak keze által vesztette életét. A 2000-es klasszikus először jelenik meg az N64 óta. Fejlett renderelési funkciók, többek között anti-aliasing, bloom, ambient occlusion, dinamikus árnyékok és motion blur is található benne a felújított környezeti művészet, karaktermodellek és frissített fegyvermodellek mellett. Opcionális mozgás/gyorsvezérlés is van a Switch és a Gamepad rumble számára, továbbá trófeák és achievementek is lesznek PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch és PC (Steam) konzolokon.

A Turok 3: Shadow of Oblivion november 14-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re. Szóval multiplatform, cross-gen címről lesz szó, és a Nightdive-ot ismerve nem lesz probléma a teljesítménnyel.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu