Cyberpunk 2077: ingyenes frissítés hozza az új rendőri és bűnüldözési rendszert

A CD Projekt Red bejelentette, hogy a Cyberpunk 2077-hez hamarosan egy ingyenes frissítés érkezik, amely jelentősen átalakítja a játék rendőri és bűnüldözési rendszerét. A frissítés új lehetőségeket és kihívásokat kínál a játékosoknak, akik nemcsak a rendőrséggel, hanem más frakciókkal is szembe kell, hogy nézzenek, ha megsértik a törvényt vagy az adott terület szabályait.

 

A frissítés része lesz a Cyberpunk 2077 első fizetős kiegészítőjének, a Phantom Liberty-nek is, amely egy új sztorit és helyszíneket is hoz a játékba. A Phantom Liberty 2023 szeptemberében jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. A frissítés azonban ingyenesen elérhető lesz minden játékos számára, akik már megvették a Cyberpunk 2077 alapjátékot.

A frissítés legfontosabb újdonsága az új rendőri és bűnüldözési rendszer, amely teljesen megváltoztatja a játékmenetet. A játékosok nemcsak a rendőrséggel, hanem más frakciókkal is konfliktusba kerülhetnek, ha megsértik a törvényt vagy az adott terület szabályait. A frakciók reakciója függ attól, hogy milyen viszonyban állnak a játékossal, milyen erősek és milyen érdekeik vannak. Például, ha a játékos megöli egy Tyger Claw tagját, akkor nemcsak a rendőrség, hanem a Tyger Claw is üldözőbe veszi. Ha viszont a játékos jó kapcsolatot ápol egy frakcióval, akkor segítséget kaphat tőlük egy másik frakció elleni harcban.

A rendőrség viselkedése is változik a frissítésben. A rendőrök már nem jelennek meg váratlanul a játékos közelében, hanem valószerűbben reagálnak a bűncselekményekre. A rendőrök száma és felszereltsége függ attól, hogy milyen súlyos a bűncselekmény, milyen gyorsan értesülnek róla és milyen környéken történik. A játékosnak több lehetősége lesz elmenekülni vagy lebeszélni a rendőröket, de ha túl sok bajt okoz, akkor körözést adhatnak ki rá, ami nehezíti az életét.

A CD Projekt Red azt is elmondta, hogy a frissítés új küldetéseket és mellékhatásokat is hoz a játékba, amelyek kapcsolódnak a rendőri és bűnüldözési rendszerhez. A játékosok például felvehetnek munkákat a rendőrségtől vagy más frakcióktól, amelyek befolyásolhatják Night City bűnözési szintjét és politikai helyzetét. A játékosok döntései hatással lesznek arra, hogy melyik frakció erősödik vagy gyengül, és hogy milyen új lehetőségek vagy veszélyek várnak rájuk.

A Cyberpunk 2077 ingyenes frissítése 2023 szeptemberében érkezik, egy időben a Phantom Liberty kiegészítővel. A frissítésről további részleteket a CD Projekt Red honlapján és a Cyberpunk 2077 hivatalos Twitter-oldalán találhatsz.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu