Borderlands újrakiadások minden platformra

A Gearbox IP-je teljes egészében majdnem minden konzolra elérhetővé válik, az egyetlen kivétel pedig a Borderlands 3-ból kap egy teljes változatot.

 

Két bejelentést foglalunk össze ezúttal, kezdjük a korábban már kiszivárgott Borderlands Collection: Pandora’s Boxról, amit PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra a mai nap során már ki is adta a 2K (=Take-Two). Rövid ideig 60 dollárért (euróból számítva kb. 24 ezer forintért) lehet a pakkot megvenni, aminek amúgy 150 dollár (~60 ezer forint!) lenne az ára. Mégis mi a fenéért kér el ennyit a Take-Two?

Borderlands, Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel, Tales from the Borderlands, Borderlands 3, New Tales from the Borderlands. Tehát a franchise összes fő része minden hozzájuk megjelent DLC-vel. Csak digitálisan keressük, úgyhogy ebből lemezes változat nem készül. Viszont platformonként más-más a helyzet, ha megvan már valamelyik játék a franchise-ból!

Xboxon ha megvan valamelyik rész a Gearbox IP-jéből, a Microsoft Store automatikusan még lejjebb viszi a kedvezményes árat, így Xbox Series-en és Xbox One-on 60 helyett 30 dollár/euró (~12 ezer forint) kifizetése után hozzáférhetünk a pakkhoz. Steamen ha valamelyik játék már megvan, akkor csak azért a tartalomért fizetünk, ami nincs meg, és ezt feltüntetik a Borderlands Collection: Pandora’s Box Steam-oldalán. PlayStationön ha megvan a Borderlands: Game of the Year Edition (PlayStation 4-re), a Borderlands: The Handsom Collection (PlayStation 4-re), esetleg a Borderlands 3 (PlayStation 5-re vagy PlayStation 4-re; mindhárom esetben digitálisan vagy lemezesen is él az akció), itt is 30 dollárért/euróért meglehet a teljes kollekció, ha elindítjuk az egyik játékot, és követjük az utasításokat.

A Nintendo Switch-re pedig október 6-án fog megjelenni a Borderlands 3 Ultimate Edition, ami az alapjáték mellett több mint harminc kozmetikus tárgyat, a Hoxxi’s Heist of the Handsome Jackpot, a Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock, a Bounty of Blood, a Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck, a Designer’s Cut, illetve a Director’s Cut DLC-ket tartalmazza.

Forrás: Gematsu, Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu