Just Crow Things: varjúkaland [VIDEO]

Ritkaságba megy az, ha egy varjúszimulátort látunk a játékpiacon (abból sem a komolyabb fajtát, mert ha realisztikus lenne, nem lenne rá értelmes kereslet), de mégis ilyesmin dolgozik a Rain on Your Parade kapcsán ismerhető Unbound Creations.

 

Játsszunk egy aranyos varjúként: repüljünk a városban, pottyantsunk az emberekre, és lopjuk el a csillogó csecsebecséiket. Ebben a sandbox stílusú kalandjátékban segítsünk a többi állatnak imádnivaló káoszt teremteni, és szórakozzunk csőröstül-bőröstül, és közben testre is szabhatjuk madarunk kinézetét, mert miért ne. A varjak nagyon kíváncsi madarak, ezért ebben a pályákra felbontott kalandjátékban egyiküket irányítva egy célunk van: a menő varjak bandájához szeretnénk szegődni, de ehhez be kell bizonyítani, hogy mi vagyunk a legmenőbb madár a városban. Minden egyes pályán ki kell érdemelni az állati barátaink bizalmát azzal, hogy szívességeket teszünk nekik, így felépítve a varjú-reputációnkat (ez angolul szóvicc: Crowputation). Néhány feladat próbára teszi az ügyességet, más az eszünket, de lesz olyan, ami egyszerűen buta feladat lesz, így mindenkinek lesz valami. Kitárhatjuk a szárnyakat, és a cukiság új magasságokba emelkedhetünk.

A varjak azon kevés élőlények közé tartoznak, amelyek szerszámokat használnak. A fejlesztők azt szeretnék a Just Crow Thingsben, hogy átéljük ezt a fantáziát. Vegyünk fel bármilyen tárgyat, és dobjuk le a gyanútlan emberekre. Használjunk különféle szerszámokat az utunk során (például graffiti szórófejeket, hogy telejelöljük a várost, lombfúvót, hogy bosszantsuk az embereket, vagy egy fújtatót, hogy éjszaka felmelegíthesüsk őket). A varjak viszont nem érik el a legjobb tanulmányi eredményeket a szabványosított teszteken. A játék számos opcionális mellékfeladatot ad, hogy további kihívást jelentsen! Találjuk meg az összes varjú szóviccet a Puncycolpedia számára, segítsünk egy pánikba esett mókusmamának újra megtalálni eltűnt gyerekeit, vagy győzzük le az őrült görényt a világ minden táján zajló versenyfeladatokban. Fedezzünk fel 10 egyedi, sandboxra építő pályát. Testre szabhatjuk a varjút aranyos sapkákkal, sálakkal és egyebekkel. Használjuk a különféle eszközöket és tárgyakat, amelyeket felveszünk, egyél finom ételeket és fedezzük fel az új… székletürítő módokat is.

A Just Crow Things ismeretlen időpontban jön PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu