Napra pontosan kiderült, mikor érkezik a Dungeons & Dragons: ​ Betyárbecsület a SkyShowtime-ra

MOZI HÍREK – A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület, a Hasbro legendás társasjátéka alapján készült izgalmas kalandfilm szeptember 29-től lesz elérhető – kizárólag a SkyShowtime-on, ami jó hír a Baldur’s Gate 3 rajongóinak is, hiszen jelenleg ez az egyetlen értékelhető Dungeons & Dragons mozifilm.

Ebben a szórakoztató és akciódús kalandfilmben egy jóképű tolvaj és egy csapat nem mindennapi kalandor végrehajtja az évszázad rablását, hogy visszaszerezzenek egy elveszett ereklyét. Ám a dolgok veszélyes fordulatot vesznek, amikor kiderül, hogy olyan embereket is magukra haragítottak, akiket nem kellett volna.

A Paramount Pictures és az eOne közösen bemutatott filmjének főbbszereplői: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis és Hugh Grant, valamint Chloe Coleman és Daisy Head.

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület a Hasbro Dungeons & Dragons társasjátékának világát kelti életre. A filmet Jonathan Goldstein és John Francis Daley rendezte Chris McKay és Michael Gilio története alapján, a forgatókönyvet pedig Jonathan Goldstein, John Francis Daley és Michael Gilio írta. A film producerei: Jeremy Latcham, Brian Goldner és Nick Meyer. Gyártásvezetők: Denis L. Stewart, John Francis Daley, Jonathan Goldstein, Chris Pine, Zev Foreman és Greg Mooradian.

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület a Rotten Tomatoes oldalán a kritikusoktól jelenleg 91%-os értékelést és Certified Fresh-minősítést kapott, a nézők tetszési indexe pedig 93%.

A mi kritikánkat itt olvashatjátok.

A SkyShowtime az előfizetők számára közvetlenül elérhető a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS és Android-eszközökön, Android TV-n, Google Chromecaston, LG és Samsung tévéken, valamint a Skyshotime honlapon keresztül. A reklámmentes, bármikor lemondható havi SkyShowtime-előfizetés ára 1999 Ft 7 napos ingyenes próbaidőszakkal.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu