A Breaking Bad sztárja fontos szerepben tűnhet fel a DCU következő filmjeiben?!

MOZI HÍREK – A Breaking Bad színésze csatlakozhat James Gunn DC Univerzumához! Vajon kit alakíthat a rajongók által kedvelt színész a készülő DCU-franchise-ban?

 

 

James Gunn DCU-jának elindulásával szélesre tárul az ajtó a színészek előtt, akik DC-karakterek szerepében tűnhetnek fel. Nemrég derült ki, hogy a Breaking Bad sztárja, Giancarlo Esposito szerepet kaphat a DC Univerzumban.

Mielőtt a színészek sztrájkba léptek volna, Gunn castingot tartott a DC-univerzum első filmjéhez, a Superman: Örökséghez. Gunn már meg is szerezte David Corenswet a DCU acélemberének szerepére, Rachel Brosnahan pedig Lois Lane-t alakítja.

Gunn emellett más DC-karaktereket is castingolt, akik a Superman: Legacyben fognak feltűnni, köztük Hawkgirl-t, Guy Gardnert, Mr. Terrificet és Metamorphot.

A film gonosztevőjét azonban még nem választotta ki.

Nemrég a Comic-Con Panamán megkérdezték Espositót, hogy van-e esély arra, hogy megjelenjen a DC-filmekben. Esposito így válaszolt: „Beszéltem James Gunnnal a lehetőségről… arról, hogy szerepeljek egy filmben, szóval ki tudja, hamarosan megtörténhet”. Ezeknek a beszélgetéseknek a sztrájkok előtt kellett megtörténniük. Gunn nemrég említette, hogy a DCU Batman-filmjének castingja lassan halad. Így valószínű, hogy ez a szerep a Superman: Legacy című filmhez készült.

A videót posztoló X felhasználó arról is beszámolt, hogy Esposito tudja, hogy a rajongók szerint jó választás lenne az X-Men X professzorának, Magnetónak és Mr. Freeze-nek a szereposztására. Azonban állítólag azt mondta, hogy szívesebben játszana szuperhőst, mint gonosztevőt. Ez tehát Magnetót és Mr. Freeze-t kiütné. Ráadásul Esposito úgy tűnik, hisz abban, hogy előbb-utóbb felveszik valamelyik Marvel- vagy DC-projektbe.

A rajongók hozzászoktak ahhoz, hogy Esposito a hideg gazember szerepét játssza, mint például Gus Fring a Breaking Badben, Moff Gideon a Mandalorianban, Stan Edgar a The Boysban és Anton Castillo a Far Cry 6-ban.

Úgy tűnik azonban, hogy változást szeretne. Ha a Marvelben vagy a DC-ben kapna szerepet, azt sok rajongó örömmel látna. Izgatottan várják, hogy Esposito csatlakozhat a DCU-hoz, illetve, hogy Gunn megerősítse a szerepet. Gunn és Esposito azonban a sztrájk utánig nem beszélhetnek a lehetséges szerepekről. Tehát a rajongóknak meg kell várniuk a munkaügyi vita végét, hogy újabb híreket kapjanak arról, milyen karaktert játszhat.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu