A Nintendo Switch 2-n állítólag úgy fut egy klasszikus Switch-játék, hogy ilyet még nem láttál! [VIDEO]

TECH HÍREK – A Nintendo Switch 2 a hírek szerint képes a The Legend of Zelda: Breath of the Wild-ot 4K-ban 60 FPS sebességgel, zökkenőmentesen, betöltési idő nélkül futtatni!

 

 

A Nintendo Switch 2 egy fenevadszerű konzolnak ígérkezik. Különösen elődjéhez képest. Az idei Gamescomon elhangzottak után egy új jelentés szerint a Switch 2 képes 4K 60 FPS-en futtatni a The Legend of Zelda: Breath of the Wildot. Sőt, támogatja az Nvidia DLSS upscaling technológiáját. A közelgő konzol állítólag a PS5 és az Xbox sorozatú konzolokkal egyenrangú vizuális élményt nyújt majd.

A Nintendo egyelőre semmilyen információt nem osztott meg az új Switchről, így ezeket a friss pletykákat is érdemes fenntartásokkal kezelni.

A Nintendo Switch 2-vel kapcsolatos legfrissebb információk a YouTuber Nate the Hate-től származnak. Ő már korábban is hiteles kiszivárogtatásokkal szolgált. Ezúttal arról beszél, hogy az idei Gamescomon állítólag zárt ajtók mögött mutatták be a Switch 2 demóját. Úgy tudni, hogy a Nintendo a Gamescomon néhány fejlesztőnek bemutatott néhány, a Switch 2 célhardverén futó demót. Ezek a demók állítólag a Breath of the Wild egy felturbózott változatát és a Matrix Unreal Engine 5 technikai demóját tartalmazták DLSS-szel.

Nate the Hate a Nintendo Switch 2 teljesítményéről beszélt, és elmondta, hogy a Breath of the Wildban nem voltak betöltési idők. Ez meglepő, tekintve, hogy a játék az eredeti Switch-szel együtt jelent meg. Ám hosszú betöltési időkkel és néha más teljesítményproblémákkal, például képkockaeséssel járt. A videó arra is rámutat, hogy a játék a DLSS 3.1-et használta. A DLSS 3.5 helyett, ahogy azt eredetileg hitték.

A videó a továbbiakban megemlíti a The Matrix Unreal Engine 5-öt, amely állítólag a Switch 2-höz hasonló célzott specifikációval fut. A 2021-ben a PS5 és az Xbox Series konzolokhoz megjelent techdemóról azt mondták, hogy a demóeszközön (a Switch 2-re megcélzott specifikációkkal) jobban teljesített, mint a másik két nem hordozható konzol.

A demó állítólag fejlett ray tracinget mutatott be, ami arra utal, hogy az Epic (az Unreal Engine készítője) az UE 5 valamelyik változatán dolgozik, amely a következő generációs Switch-en fut.

Ez ígéretes hír a Nintendo rajongók számára. Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy a Switch 2 vélhetően rendelkezik majd visszafelé irányuló kompatibilitással. Úgy tűnik, az új hardver jelentős teljesítményugrást hoz az elődhöz képest. Tegyük hozzá, az előd több mint hat év után is erős. A Nintendo idén és jövő év elején jó néhány új cím érkezik a Switchre. Köztük a Super Mario Bros. Wonder (október 20.), a Super Mario RPG remake (november közepe) és egy új WarioWare (november 3.).

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu