Jön a Cyberpunk 2077 2.01-es frissítése – végre kijavíthatják ezt a botrányos PS5-bugot?!

A fejlesztő előzetesen megosztotta a Cyberpunk 2077 2.01-es patch javítás-listájának kiemelt pontjait: van mire várni, annyi szent.

 

 

A CD Projekt részletesen bemutatta a Cyberpunk 2077 első javítását a sci-fi RPG nagy 2.0-s frissítése óta, amely többek között a PlayStation 5 játékosokat érintő mentésfájl-hiba probléma javítását ígéri.

A fejlesztő most megosztott, megjelenés előtti patch-kiemelések szerint a 2.01-es frissítés a maximális mentési fájlméret limitjének megemelésével hivatott megállítani a PS5-ön a korrupt mentések eseteit.

A CD Projekt figyelmeztet, hogy ez nem fogja kijavítani a frissítés előtt érintett mentéseket. Ám azt tanácsolja az érintett játékosoknak, hogy a 2.01 megérkezéséig tartsanak meg egy működő mentést. (Kézi mentésként való újramentés útján.)

Máshol a frissítésben a CD Projekt teljesítményjavulást ígér mind PC-n, mind konzolokon, különösen a Dogtown területén. Valamint egy sor specifikusabb javítást. Köztük egy különösen bosszantó (egyben nevetséges) problémát, amely miatt a V-k „átsüllyed” a lift padlóján és a végzetébe zuhan, amikor megpróbálja elérni a 42. emeletet a Cyberpunk 2077 The Heist küldetésében – de csak alacsony FPS esetén.

A bejelentett javítások és fejlesztések teljes listáját alább találod. A CD Projekt hangsúlyozza, hogy ezek csak „kiemelések” a 2.01-es frissítésben kezelt problémákból. A teljes részleteket közelebb a megjelenéshez megosztják majd. Hogy ez pontosan mikor lesz, az nem világos. Jelenleg a fejlesztő csak annyit mond, hogy a frissítés „hamarosan” megjelenik Xbox Series X/S-re, PS5-re és PC-re.

 

A Cyberpunk 2077 2.01-es frissítésének kiemelt pontjai:

  • Az Automatikus szerelem végén Johnnyval folytatott beszélgetés során egy bizonyos párbeszéd opció kiválasztása által okozott torz hatás többé nem marad meg a képernyőn.
  • V többé nem fog meghalni a The Heistben, ha átesik a liften, amikor alacsony FPS mellett a 42. emeletre utazik.
  • Kijavították azt a problémát, amikor a felhasználói felület megjeleníthette a kontroller bemeneteket, amikor billentyűzettel és egérrel játszottunk.
  • Lehetővé vált a fegyverek cyberware-re való megfelelő váltás a fegyverek ciklikus váltásával.
  • Gig: A Breaking News megfelelően aktiválódik a küldetés területének megközelítése után.
  • A járműrádió hangerejét beállították, hogy ne legyen túl halk a játékban lévő többi hanghoz képest.
  • A PlayStation rendszeren a sérült mentések problémáját kezelték a maximális mentési fájlméret határértékének megemelésével. Megjegyzés: ez nem javítja a frissítés előtt sérült mentéseket. Ha a problémát tapasztalod, tarts meg egy működő mentést (pl. mentsd újra kézi mentésként), amíg a 2.01 megérkezik.
  • Teljesítményjavulás mind PC-n, mind konzolokon, különösen a Dogtown területén.

 

Forrás: Rockpapershotgun, PC Gamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu