Elbúcsúzhat Tom Hollandtól a Marvel Pókember-franchise?! Meglepő casting hírek!

MOZI HÍREK – A Pókember új színészét – akit nem Tom Hollandnak hívnak – az MCU 5. fázisának közelgő megjelenéseinek szerzői jogi listái fedték fel. Mindez egy régóta várt Marvel-spinoff sorozatfrissítéssel szolgál.

 

 

Új színész veszi át Tom Holland helyét Peter Parker szerepében az MCU Pókember spinoffjában, a Spider-Man: Freshman Year-ben. Hat élőszereplős szereplés és egy mellékszerep után Pókember visszatér a Marvel Studios animációs sorozatában. A Freshman Year Peter Parker hősként töltött korai éveit dolgozza fel. Az MCU animációs sorozata azonban néhány jelentős változást fog tartalmazni.

Az MCU 5. fázisának közelgő sorozatainak legújabb szerzői jogi listái új részleteket árulnak el a cselekményről, a megjelenési dátumról és a szereplőkről.

Az amerikai szerzői jogi hivatalnál előzetesen bejegyzett (a The Cosmic Circuson keresztül) Spider-Man: Freshman Yearben úgy tűnik, hogy Hudson Thames kapta Peter Parker szerepét. Utóbbi tehát Tom Hollandot váltja az MCU falmászójának szerepében az animációs sorozatban. Thames korábban a Mi lenne, ha…? 5. epizódjában már megszólaltatta Pókembert. Várhatóan az MCU Marvel Zombik szinkronhangjai között is szerepel majd.

Ez a frissítés értékes információkkal szolgál a Spider-Man: Freshman Yearről és más közelgő MCU-projektekről. Azonban sincs kőbe vésve, amíg a színészsztrájk hivatalosan véget nem ér. Illetve, ameddig a Marvel Studios hivatalosan be nem jelenti az egyes filmek és sorozatok szereplőgárdáját. Addig minden új, online elérhető információ meg nem erősített marad. Emellett Hudson Thames szereposztása Peter Parker szerepére a Spider-Man: Freshman Yearben nem zárja ki, hogy Tom Holland újra eljátssza Marvel-szerepét. Holland ettől még visszatérhet az MCU élőszereplős Pókembereként a jövőbeli nagyszabású Pókember-folytatásokban.

 

MCU-kánonnak számít-e egyáltalán ez a Tom Holland-mentes Pókember-széria?

 

Habár a Freshman Year követi Peter Parker középiskolai időszakát, röviddel azután, hogy megkapta a szuperképességeit, az animációs sorozat nem egy kanonikus előzménye Tom Holland MCU-s Pókember útjának. Ez a széria olyan karakterek új verzióit mutatja be, mint Norman Osborn, Doktor Octopus, Scorpion és Doktor Strange. Emiatt a sorozat nem kompatibilis az MCU fő folytonosságával. Ehelyett egy alternatív megközelítést kínál Pókember korábban nem látott kezdő éveiről, vadonatúj mellékszereplőkkel. Ned Leeds és MJ például hiányoznak, de más szövetségesek, például Nico Minoru és Amadeus Cho átveszik a helyüket.

A Spider-Man: Freshman Year mégis osztozik bizonyos elemekben az MCU-val.

Norman Osborn váltja Tony Starkot, mint a Pókember szuperhős karrierjét elindító hatalmas figura, és az élőszereplős Daredevil színésze, Charlie Cox újra eljátssza Daredevil szerepét.

Más cselekménypontok és karakterek is hasonló párhuzamokat mutathatnak az MCU-val. A Spider-Man: Freshman Year folytonossága az MCU hatalmas multiverzumának egy másik univerzumának tekinthető.

Tekintettel a Spider-Man: Freshman Year önálló jellegére, a sorozatban zajló események valószínűleg nem befolyásolják az MCU átfogó történetét. Ez friss levegőt jelenthet a szorosan összefüggő történetszálakhoz képest. Illetve, lehetőséget adhat a jövőbeli évadoknak arra, hogy egyre merészebb eltéréseket tartalmazzanak Tom Holland MCU-s megjelenéseihez képest.

Forrás: The Cosmic Circus

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu