PlayStation Plus Extra/Premium: megéri előfizetni ezekért a játékokért?

Miközben a Sony bevezeti a PlayStation Plus Premium előfizetőknek a PlayStation 5-ös játékok felhőből történő játékát, érdemes kitérni arra, hogy melyik játékokkal bővíti a Sony a listát a háromszintű előfizetés középső és felső kategóriáján.

 

Miközben a Sony továbbra is mélyen kussol arról, hogy melyik játékokat veszi le a PlayStation Plus Extráról és PlayStation Plus Premiumról (a Microsofttól lenne mit tanulni…), a cég azért közli havonta egyszer, hogy miket kapnak a most már drágább an előfizetők. Így tett most is a PlayStation Blogon, úgyhogy nézzük, hogy melyik kategória milyen játékokat kap.

A PlayStation Plus Extra és Premium előfizetői ezeket a játékokat kapják: Gotham Knights (PlayStation 5), Disco Elysium – The Final Cut (PlayStation 5, PlayStation 4), The Dark Pictures Anthology: House of Ashes (PlayStation 5, PlayStation 4), Alien: Isolation (PlayStation 4), Dead Island Definitive Edition (PlayStation 4), Outlast 2 (PlayStation 4), Elite Dangerous (PlayStation 4), Far: Changing Tides (PlayStation 5, PlayStation 4), Gungrave G.O.R.E. (itt nem írtak platformot… lol?), Eldest Souls (PlayStation 5, PlayStation 4), Röki (PlayStation 5, PlayStation 4).

Ezen felül a PlayStation Plus Premium szintjére előfizetők még ezeket a játékokat kapják: Tekken 6 (PlayStation 5, PlayStation 4), Soulcalibur: Broken Destiny (PlayStation 5, PlayStation 4), Ape Escape Academy (PlayStation 5, PlayStation 4), IQ Final (PlayStation 5, PlayStation 4). Itt megemlítjük a platformokat is: a Tekken 6, a Soulcalibur: Broken Destiny, illetve az Ape Escape Academy PlayStation Portable-re jelent meg, míg az IQ Final egy PS1-es játék. Tehát ez a lista még mindig nevetségesen szegényes.

Szóval a PlayStation Plus Premium szintje még mindig nem nagyon éri meg, pláne akkor nem, ha nem rendelkezünk PlayStation 5-tel, mert néhány hét múlva bizonyos PS5-ös játékok is elindulnak a felhőből, PlayStation 4-en ez nem fog menni (ami kissé érthetetlen, mert ha streameljük a játékokat, akkor azok NEM helyileg futnak…). A játékok október 17-étől lesznek elérhetőek.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu