Áll a bál a PlayStation Plus-nál?! A rajongókat felháborítja a Sony legutóbbi lépése!

A dühös PlayStation Plus-felhasználók „hamis reklámnak” minősítették az új ingyenes katalógust…

 

 

A Sony Pictures Core nemrégiben történt bevezetésével a PlayStation konzolokon a PlayStation Plus prémium kategóriás előfizetői hozzáférést kaptak egy körülbelül 100 filmből álló, streamelhető, válogatott könyvtárhoz. Egyes előfizetők most az új funkciót „hamis reklámnak” nevezik.

A Sony Pictures Core katalógus csak az egyik új funkció, amelyet a PS Plus Premium kategóriás előfizetők számára vezettek be a felhőalapú streaming mellett. A szolgáltatásra bárki ingyenesen feliratkozhat. Ám lényegében egy áruházról van szó. Lehet filmeket bérelni és vásárolni. Ha prémium PS Plus előfizető vagy, azonnali hozzáférést kapsz egy több mint 100 filmet tartalmazó, alkalmanként frissülő könyvtárhoz.

Az egyik felhasználó azonban nem nézett utána, hogy pontosan milyen filmeket kap, és „szemétnek” és „hamis reklámnak” minősítette a kínálatot.

A Reddit felhasználó, ShadoHazard azt írta: „Éppen az alkalmazás marketingjében szereplő filmek nincsenek benne a kínálatban? Csak régi B-listás filmeket kapunk? Ezért fizettem a prémiumért […] a szemétért? Már alig vártam, hogy megnézzem a Spider-Verse-t, amint megoldottam a problémát. Most végre megtehetném, és még azt sem kapom meg?”

„Ordít a hamis reklám az új, ‘streaming szolgáltatás, amely benne van a PS+ prémiumban’, a háttérben pedig egy rakás triple-A film. Azt hiszem, érdemes elolvasni az apró betűs részt lol. Micsoda vicc” – folytatta.

Az igaz, hogy a Sony Pictures Core a legtöbb reklámjában a Spider-Man Across The Spider-Verse, a 65 és a Ghostbusters Afterlife című filmeket jeleníti meg. Azt azonban nem írja, hogy ezek elérhetőek a PS Plus katalógusban.

Ehelyett úgy írja le, hogy a kínálat „akár 100 filmből” áll, és felsorolja a Looper, Kingsglaive: Final Fantasy XV, Elysium és Resident Evil Damnation című filmeket – területtől függően.

Átfogó listát nem tett elérhetővé a Sony. Így érthető, hogy egyeseket miért tévesztettek meg azzal, hogy bizonyos címek szerepelnek majd a szolgáltatásban. A TrueTrophies azóta összeállított egy listát. Úgy tűnik, hogy az Egyesült Királyságban a kínálat sokkal erősebb, mint az amerikai kínálat. A fontos tanulság az, hogy vásárlás vagy frissítés előtt érdemes alaposabb kutatást végezni…

Forrás: Reddit, TrueTrophies

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu