Harry Potter: Quidditch Champions: végre kiderült, milyen lesz a játékmenet!

Az Insider Gaming beszámolója szerint a Harry Potter: Quidditch Champions egy gyors tempójú, többjátékos játéknak tűnik, amelynek célja, hogy nagyon szórakoztató legyen.

 

 

A Harry Potter-franchise újjáéledt a videójátékok világában. A Hogwarts Legacy indította el a változást, de úgy tűnik, hamarosan megjelenik a saga egyik legjobban várt címe. A Harry Potter: Quidditch Champions egy többjátékos, önálló élményt nyújtó játék a filmekben látott népszerű repülő seprűs sportról.

A játékot néhány hónappal ezelőtt jelentették be a rajongói igényekre reagálva. Ugyanis a Hogwarts Legacy sajna nem tartalmazta ezt a játékmódot. A Warner Bros. azonban már javában dolgozik a cím fejlesztésén. Az Insider Gaming több órányi játékmenet-felvételhez jutott hozzá, és a népszerű újságíró, Tom Henderson arra a következtetésre jutott, hogy a játékmenet nagyon hasonlít a Rocket League-re.

„Maga a játék gördülékenynek, pörgősnek tűnik, és olyan képességbeli különbségekkel rendelkezik, amit a játékosok valóban élvezhetnek” – írja. „A játékmenetet elnézve elég szórakoztatónak tűnik” – mondja. Mindemellett mindenféle, egy többjátékos videojátékhoz kapcsolódó tartalomra is számíthatunk – maszkok, hangulatjelek, csatajelenetek és a Harry Potter-saga további elemei.

 

Mikor jelenik meg a Harry Potter: Quidditch Champions?

 

Henderson nem ment bele a részletekbe. Ám annyit elárult, hogy a játék nagyjából kész van. Azt mondja, hogy „a játék elég nagy átalakításon ment keresztül”, bár nem lenne szokatlan, hogy „a következő hat hónapon belül megjelenik”. A játékról valószínűleg az elkövetkező hetekben hallhatunk majd többet, mivel jelenleg egy kiválasztott csoportban játszanak vele.

Forrás: Insider Gaming

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu