Mindjárt itt az Xbox Partner Preview Event – íme, miért lesz érdemes nézni!

Az Xbox Partner Preview Event 2023 megtekintése melegen ajánlott, mert állítólag sok meglepetéssel készülnek…

 

 

A Microsoft bejelentette az Xbox Partner Preview esemény livestreamjét. Erre október 25-én, szerdán kerül sor. Az eseményen új megjelenéseket és leleplezéseket láthatunk az Xboxra, a Game Passra és a Windowsra készülő, harmadik féltől, vagyis külsős partnerektől származó játékokról.

Az Xbox saját streamje mellett sok nagyobb csatorna is közvetíti az Xbox Partner Preview esemény livestreamjét. Egyesek annyira várják az eseményt, hogy külön útmutatókat adtak ki arról, amit a műsor megtekintéséhez tudni kell. No meg főleg arról, hogy mire számíthatunk az eseménytől…

Az Xbox Partner Preview Event október 25-én, szerdán, 10am PT/1pm ET/6pm BST-kor (magyar idő szerint 19:00-tól) kerül megrendezésre, és várhatóan 30 percig tart.

Ha szeretnéd megnézni az Xbox Partner Preview élő közvetítését, számos csatornán keresztül, többek között a YouTube-on, a Twitch-en, a Twitteren és a Facebookon is közvetíti maga az Xbox, illetve az olyan média-outletek, mint például az IGN.

Az Xbox az Xbox YouTube-csatornáján és a /XboxASL Twitch-csatornán a műsor amerikai jelnyelvi (ASL) változatát, valamint az Xbox YouTube-csatornáján a műsor angol nyelvű hangleírásos (AD) változatát kínálja. További jó hír, hogy az Xbox hivatalos csatornáján magyarul is feliratozzák az eseményt.

 

Mire számíthatunk az Xbox a Partner Preview Event 2023-tól?

 

Az Xbox megosztotta, hogy a nézők olyan partnerektől várhatnak trailereket és játékmenetet, mint például a Remedytől az Alan Wake 2 kapcsán. Valamint a Ryu Ga Gotaku Studio a Like a Dragon: Infinite Wealth-jéhez; a Studio Wildcardnak az Ark: Survival Ascendedjéhez; és a Microbird Gamesnek a Dungeons of Hinterberghez is várható friss, ropogós előzetes.

A Microsoft megjegyezte, hogy az Xbox Partner Preview nem tartalmaz új információkat az Activision Blizzard King felvásárlásával kapcsolatos játékokról. Ez szomorú hír, főleg, ha hozzátesszük Phil Spencer múlt heti kijelentését. Ugyanakkor nem kétséges, hogy hamarosan rengeteg Activision Blizzard-vonatkozású bejelentésről is hallhatunk majd…

Forrás: Xbox

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu