Pedro Pascal elárulta, milyennek látja karakterének fejlődését A Mandalóri 3. évadában!

MOZI HÍREK – Din Djarin útja A Mandalóri (The Mandalorian) 3. évadában több mint megváltás, és Pedro Pascal magyarázata nagyon izgalmas ízelítő a 4. évadra.

 

 

Pedro Pascal tökéletes magyarázatot adott Din Djarin útjára A Mandalóri (The Mandalorian) 3. évadában, és ez még izgalmasabbá teszi a következő évadot. Az Új Köztársaság korszakában játszódó The Mandalorianból mostanra spin-off sorozatok készültek. Ezek tovább építették az átfogó narratívát a birodalmi maradványról és a messzi-messzi galaxisban felbukkanó új fenyegetésről. Ennek érdekében Pascal megerősítette, hogy Din Djarin utazása a 3. évadban sokkal több volt, mint egy megváltástörténet. Sőt, egy nagyon izgalmas szerepet szánt neki a The Mandalorian 4. évadában.

 

Pedro Pascal már a 3. évad előtt utalt Din spirituális utazására

 

2023 márciusában (pont akkor, amikor a Mandalorian 3. évadának vetítése elkezdődött) Pedro Pascal a StarWars.com-nak adott interjújában elárulta, mire számíthat a közönség Din Djarintól az új évadban:

„Tudjuk, mit akar Din: vissza akar térni. Vissza akar térni a Mandalore-ra. És amire a szívének szüksége van, az Grogu. Ez egy érdekes konfliktus, amibe belelép a harmadik évadot illetően, megpróbálja valahogy megérteni és visszanyerni az identitását egy olyan világ közepén, amely sokkal többet mutat be nekünk, ami Mandalore-t illeti.”

A The Mandalorian 3. évadának végeztével Pedro megjegyzései beigazolódtak. Djarin valóban megváltotta magát azzal, hogy megfürdött a mandalore-i beskar bányák medencéiben, és hivatalosan is elfogadta Grogu-t a Mandalore útja szerint.

Din Djarin útja azonban sokkal több volt, mint a megváltás. Ahelyett, hogy csak folytatta volna, ahol abbahagyta, Djarin valóban egy önfelfedező útra indult. Azért, hogy „megértse és visszanyerje az identitását”, ahogy Pascal leírta, és megpróbálta kitalálni, mi az új célja és küldetése az élete ezen új fejezetében.

 

 

MOZI HÍREK - Pedro Pascal bepillantást engedett A Mandalóri (The Mandalorian) 3. évadába, és izgatottságát fejezte ki Mandalore kibővített világa és mitológiája miatt.

 

 

Din Djarin a 3. évadban elveszettnek érezte magát

 

Bár Din Djarin megváltotta magát, a címszereplő mandalóri nem tudta, mi másra hivatott ezen túl. A Mandalorian 3. évadának eseményei kulcsfontosságúak a karaktere szempontjából. Ugyanis megmutatták Din számára, hogy mit akart, és azt is, hogy mit nem. Djarin azonban túlnyomórészt elveszettnek érezte magát ebben a legutóbbi évadban. Ez pedig egyértelműen szándékos volt.

Ebből a célból Djarin új célja a következő Mandalorian 4. évad kulcsfontosságú elemeként szolgál, amelynek gyártása a hírek szerint hamarosan megkezdődik.

A múltban Din Djarin egyszerűen csak egy fejvadász volt, aki azért dolgozott, hogy eltartsa magát és a csapatát. Természetesen az egész status quo megváltozott, amint megtalálta Grogu-t. Végül a legendás Darksaberrel és magának Mandalore feletti uralomnak a jogával gazdagodott. Míg a The Mandalorian 2. évadában Djarin egyértelmű küldetést kapott, hogy megváltja magát, miután leveszi a sisakját, van értelme, hogy Djarin ezután elveszett és új identitást keresett a The Mandalorian 3. évadának hátralévő részében, miután újra csatlakozott a családjához.

 

Bo-Katan követésével Din egyúttal a saját útjára is visszatalált

 

Amikor Din Djarin önfelfedező útját vizsgáljuk A Mandalóri 3. évadában, Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff) szerepe felbecsülhetetlen. Bár Din Djarin A Mandalóri 2. évadában a Darksaber új kezelője lett, a 3. évad utolsó epizódjaira megértette, hogy a vezetői és uralkodói pozíció nem neki való.

Ezért mondott le a Darksaberről, és adta vissza neki, ahogy azt A mandaloriak 3. évadának 6. epizódjában láthatjuk, jól tudva, hogy a legendás pengével járó hatalom nem olyasmi, amire vágyik.

Ez az egyik legnagyobb példája Djarin identitáskeresésének, amit A Mandalóri 3. évadában láthatunk. Komoly spekulációk voltak arról, hogy Djarin a következő Mandalorként fog uralkodni. Ám a hatalomról való lemondás egy olyan fontos pillanat volt, amely bezárta az ajtót a lehetőség előtt, ehelyett új utakat nyitott meg a jövőre nézve. Felajánlotta támogatását Bo-Katannak, és meggyőzte a szektáját, hogy segítsen felszabadítani a szülőbolygójukat. Djarin tudta, hogy Bo-Katan sokkal alkalmasabb volt arra, hogy Mandalore-on maradjon, hogy segítsen vezetni és újjáépíteni a mandalóri civilizációt az Új Köztársaság alatt. Egyben hatékonyan felszabadítva magát Djarint a jövőbeli kalandokra az új fiával.

 

 

A Mandalóri / The Mandalorian

 

 

Mi lehet A Mandalóri új célja…?

 

A Mandalorian 3. évadának fináléjára Din Djarin már sokkal jobban tudja, hogy ki ő, és mi a dolga a Star Wars-galaxisban. Megváltása után Djarin visszanyerte az identitását is. Ezzel gyakorlatilag beváltotta Pedro Pascal évad eleji ugratásait. Nemcsak a mandalóri társaival egyesült újra, hanem a hivatalosan is örökbe fogadott fiával is. Saját földterületük van Nevarrón.

Ráadásul Din Djarin „egy jobb ügy érdekében” végzi mostantól a fejvadászi feladatait, ahogy az az utolsó epizódban látható.

Elfogadva, hogy az Új Köztársaság Carson Teva és az Adelphi Rangers számára dolgozzon, Djarin most birodalmi hadurakra és megmaradt szakadárokra vadászik. Grogu-val az oldalán ez lényegében garantálja, hogy Djarin továbbra is fontos szerepet fog játszani az Új Köztársaság korszakában. Különösen most, hogy Thrawn főadmirális visszatért egy másik galaxisba való száműzetéséből, ahogy azt az Ahsoka végén láttuk. Azonban Din Djarin új célja és küldetése a Mandalorian 4. évad felé haladva csak úgy jöhetett létre, hogy a Mandalorian 3. évadában végigjárta ezt az önfelfedező utat.

Forrás: StarWars.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu