Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2: a harmadik játszható klán [VIDEO]

A Brujah és a Tremere mellett a The Chinese Room által fejlesztett játékban még két játszható klánt kapunk. Ezek közül mutatták be nekünk az egyiket, és a másikra is sort fognak keríteni az év folyamán.

 

A harmadik klán a Banu Haqim a Sötétség világában (World of Darkness) játszódó játékban. Ezt a klánt azoknak ajánljuk, akik a lopakodásra, a csendes gyilkolásra, illetve az ellenfelek kimanőverézésére kifinomult játékmenetet kedvelik, így lényegében a Hitman stílusát kapjuk, ha főszereplőnk, Phyre ide szegődik. Még decemberben be fogják jelenteni a negyedik klánt is, így mire 2024-re kanyarodunk, a Paradox Interactive (a kiadó) és a The Chinese Room már mind a négy klánt bemutatja…

A The Chinese Room projekt kreatív igazgatója, Alex Skidmore ezt írta a sajtóközleményben: „Phyre Banu Haqimként való megjelenése megváltoztatja a játékosok harci hozzáállását, és egyedülálló perspektívát kínál a játék világához. A játékosoknak óvatosan kell megközelíteniük a találkozásokat, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki ennek a klánnak az adottságaiból, és a cél elérése érdekében finoman és pontosan időzítsék a csapásokat. Ezek a Kindredek türelmesek és óvatosak, így ideálisak a stratégiai élményt kereső játékosok számára.”

A Paradox Interactive Sötétség világáért felelős ügyvezető alelnöke, Sean Greaney hozzátette: „A Banu Haqim tudósok, harcosok és őrzők a Vampire: The Masquerade-ben. A taktikusabb játékstílust váró játékosok megkapják a klánt, amelyre már nagyon vártak. Minden klánnak különálló tulajdonságai vannak, amelyek beteljesítik a játékosok egyedi fantáziáját, és alakítják a Bloodlines 2 élményét. A Kindred klánoknak a Vampire: The Masquerade-ben saját, hosszú életű világuk van tele történelemmel, motivációkkal és hatalmi struktúrákkal. A The Chinese Room szakértői munkát végzett abban, hogy ezeket az összetett entitásokat olyan hatásos RPG-élménnyé fordítsa le, amely értelmes a játékosok számára, és otthonosan mozog a Sötétség világában.”

A Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 ősszel fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re (Steam, GOG, Epic Games Store).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu