Mégis visszatérhet Geralt a The Witcher 4-ben?!

Sebastian Kalemb, a The Witcher 4 játékigazgatója utalt arra, hogy riviai Geralt visszatérhet a CD Projekt RED új RPG-trilógiájában.

 

 

Riviai Geralt visszatérhet a The Witcher 4-ben, legalábbis Sebastian Kalemb játékigazgató szerint. A CD Projekt RED nem kevesebb, mint hat új projekten dolgozik jelenleg. Ezek közül három kapcsolódik a nagysikerű The Witcher-franchise-hoz. Egy Witcher multiplayer spin-off és az eredeti Witcher-játék modern remake-je mellett a CDPR egy vadonatúj fővonalas részen is dolgozik. Utóbbit tavaly jelentették be „Project Polaris” munkacímen.

Erről az új Witcher-címről hivatalosan nagyon keveset tudni, csak annyit, hogy egy új játéktrilógia kezdetét jelenti majd, és az Epic Games-szel való új partnerség részeként a CD Projekt RED saját fejlesztésű REDengine helyett Unreal Engine 5-ben készül.

Maga a CDPR ide-oda ingadozott azzal kapcsolatban, hogy a Polaris és a két tervezett folytatás az eredeti Witcher-trilógia közvetlen folytatása lesz-e vagy egy teljesen új történet kezdete. A fejlesztő ugyanis kijelentette, hogy bár a promóciós anyagokban The Witcher 4 néven szerepel a játék, a kész termék címében nem lesz szám.

A másik nagy kérdés, amit a rajongók feltesznek, hogy Geralt, a durva, de nemes szörnyvadász, akit a CDPR első három Witcher RPG-jében irányítottak a rajongók, visszatér-e valamilyen formában. A Lega Nerdnek adott nemrégiben adott interjújában (az Insider Gaming fordításában) Sebastian Kalemb, a The Witcher 4 játékigazgatója látszólag azt sugallta, hogy a Fehér Farkas nagyon is megjelenhet a következő játékban. Ám azt nem pontosította, hogy Geralt ismét főszereplő lesz-e, vagy csak mellékszereplőként tér vissza.

Kalemb szerint csapata arra törekszik, hogy a The Witcher 4 remek kiindulópontot jelentsen egy új játékosközösség számára, miközben nem feledkezik meg a rajongók légióiról sem, akik végigjátszották Geralt előző három kalandját.

Rengeteg vita folyt arról, hogy Geraltnak vissza kell-e térnie. Hiszen a The Witcher 3: Wild Hunt végén látszólag visszavonult a szörnyvadászattól. Sokan gyanítják, hogy a The Witcher 4 és a folytatásai egy új karakterre helyezik majd a hangsúlyt.

Még Sebastian Kalemb is elismeri, hogy a következő cím még legalább néhány évig nem fog megjelenni. Így a rajongók valószínűleg még jó ideig nem kapnak megerősítést Geralt visszatéréséről…

Forrás: Insider Gaming

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu