Metroid Prime 4: kiderülhetett végre, hogy miért csúszik még mindig a megjelenés?!

A legfrissebb pletykák szerint a Metroid Prime 4 a rossz minőségű vágóképek miatt késik, és még mindig az eredeti Switchet célozzák…

 

 

A Metroid Prime 4 fejlesztése állítólag már majdnem befejeződött. Az interneten keringő pletykák szerint csak egy konkrét probléma tartja vissza a játékot a megjelenéstől.

A Gaming Leaks and Rumors subredditen jelentkező PapaGenos szerint a sorozat negyedik részének fejlesztése gyakorlatilag befejeződött. Sőt, már egy jó ideje. Ami késlelteti a játékot, az a vágóképek minősége. Utóbbiak állítólag szédületesen rosszak. Emellett a játék továbbra is az eredeti Nintendo Switch megjelenését célozza.

Mindez ami arra utal, hogy a megjelenés nem lehet túl messze a jövőben, tekintve, hogy a következő Nintendo-konzol állítólag jövőre jelenik meg.

El kell ismerni, PapaGenos az utóbbi időben elég megbízhatónak bizonyult a Nintendo pletykák tekintetében. Azonban az MP4 megjelenési ablakának megerősítéséig mindent félre kell tennünk.

A Metroid Prime 4 fejlesztése enyhén szólva is eléggé problematikus volt. A játékot még 2017-ben jelentették be. A Bandai Namco vállalta magára a játék fejlesztését. Két évvel később a fejlesztést újraindították. Utána a munkát átadták a sorozatot készítő Retro Studiosnak. A játékról azóta semmit sem mondtak. Az egyetlen információ álláshirdetésekből származik, amelyek arra utalnak, hogy a játékban egy sokkal bonyolultabb narratívát találhatunk.

Tehát, ha minden igaz, az MP4-et még mindig az eredeti Nintendo Switch-re fejlesztik. Holott már javában készül az új konzol. Amint újabb hírek érkeznek a játékról, folyamatosan tájékoztatunk titeket, úgyhogy maradjatok velünk a legfrissebb hírekért!

Forrás: Reddit

PapaGenos – Metroid Prime 4 “has been done and has been for a while” current delays are due to cutscenes.
byu/tryingtoclimb0118 inGamingLeaksAndRumours

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu