Ha érdekel, hány ezer órát játszottál idén PlayStation-ön vagy Xbox-on, íme pár remek összesítés!

A játékosok a PlayStation Wrap-Up és az Xbox Year in Review keretében megnézhetik a 2023-as év legtöbbet játszott játékait és egyéb statisztikákat.

 

 

A PlayStation Wrap-Up és az Xbox Year in Review már elérhető, így a játékosok megnézhetik és megoszthatják 2023-as évük játékbeli csúcspontjait. Az év végi összefoglaló eszközök számos személyre szabott statisztikát kínálnak a felhasználóknak. Összefoglalva, hogy milyen játékokkal játszottak és mennyi ideig, milyen trófeákat oldottak fel, és még sok mást.

Hasonló formátumot követnek, mint a Spotify Wrapped és az Apple Music Replay. Ezek a felhasználók legtöbbet hallgatott zenéit könnyen megosztható képekbe gyűjtik össze, amelyek minden decemberben népszerűek a közösségi médiaplatformokon.

A PlayStation Wrap-Up 2024. január 12-ig érhető el és osztható meg, beleértve a legfontosabb játékstatisztikákat kiemelő új digitális kártyákat is. A játékosok egy egyedi avatárt és egy PlayStation Stars digitális gyűjtőeszközt is beválthatnak. Előbbi egy Marvel’s Spider-Man Pókember Pókrobotot ábrázol.

Az Xbox Year in Review 2024. január 31-ig érhető el egyes piacokon. A Microsoft szerint az Xbox-közösség tavaly 36 000 játékot játszott. Továbbá 4,5 milliárd achievementet oldott fel, és 91 milliárd Gamerscore-t szerzett eközben.

Az Xbox-főnök Phil Spencer tweetje elárulta, hogy idén eddig több mint 900 órányi Xbox-játékidőt gyűjtött össze.

A hét elején a Google közzétette a 10 legtöbbet keresett videójáték listáját 2023-ban. A lista élén a Harry Potter-sorozat nyílt világú spin-offja, a Hogwarts Legacy áll.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu