Titokzatos üzenet a Stranger Things 5. évadából – vajon mire utalhat?!

MOZI HÍREK – A Stranger Things alkotói valamit nagyon titkolnak a közelgő utolsó évaddal kapcsolatban, a rajongók pedig próbálják kitalálni, miről is lehet szó…

 

 

A Stranger Things showrunnerje, Ross Duffer valami gyanúsat rejteget a rajongók elől a sorozat 5. évadának premierje előtt. A várva várt évad a népszerű Netflix-sorozat utolsó fejezete. A rajongók pedig az internetet pásztázzák új információkért.

A Stranger Things befejezéséről jelenleg nem sokat tudni, de a társalkotó Matt Duffer azt állította, hogy a Stranger Things utolsó évada „olyan lesz, mint az első évad szteroidokon”.

A Duffer testvérek azt állítják, hogy az első évadból merítettek inspirációt. Még arra is utaltak, hogy a központi karakter ív a Noah Schnapp által alakított Will Byersé.

Bár az évaddal kapcsolatos információk korlátozottak, a Duffer testvérek jól szórakoznak, amikor kenyérmorzsákat szórnak a lelkes közönségüknek. Egy rejtélyes történet, amelyet Ross Duffer Instagramján osztott meg, tartalmazott egy listát a Stranger Things 5. évadának szereplőiről, köztük Elevenről, Jim Hopperről, Nancy Wheelerről, Joyce-ról, Jonathantól és Will Byersről. A legrejtélyesebb részlet azonban egy áthúzott név Steve Harrington és Robin Buckley között. Duffer a következő rejtélyes üzenetet tette hozzá: „Találkozunk az ünnepek után”.

 

Ki lehet a titokzatos szereplő a Stranger Things ötödik évadában?

 

Az elsötétített név két fő kérdést vetett fel: ki az, és él-e még? Az olyan karakterek esetében, mint Sean Astin Bobja, már kizárták a visszatérést. Az egyik népszerű elmélet szerint a hiányzó név Sadie Sink Max Mayfieldje. Ő a negyedik évad végén technikailag életben maradt. Ám agyhalott és kómában van. A rajongók szerint Max karaktere felépülhet és visszatérhet. A nevének elrejtése elfedheti ezt a tényt.

Az elmélet hívei azt is állítják, hogy a betűsor végén kiszúrják a „d” betűt, sőt, egyesek szerint a listán való elhelyezés Max helyezését tükrözi más szereplők/karakterek listáin.

Egy másik népszerű elmélet, amelyet a témában megvitattak, hogy a sorozat készítői eltitkolták Linda Hamilton karakterének nevét. A Terminátor-színésznőt a Stranger Things következő évadának új szereplőjeként jelentették be. Ám a karakterének részleteit, akárcsak az ötödik évad többi részletét, még nem hozták nyilvánosságra. Talán a Duffer testvérek jó okkal tartják titokban a karakterével kapcsolatos információkat. A régóta várt, a sztrájkok miatt késésben lévő évad a negyedik évad sugárzása óta számos más Stranger Things-rajongói elmélet tárgya. Úgy tűnik, a Duffer-fivérek élvezik, hogy olajat önthetnek a tűzre.

Lehet, a homályos név rejteget lényeges információkat a Stranger Things 5. évadáról. Vagy a készítők egyszerűen csak várnak a hivatalos bejelentéssel. A rajongók izgatottan várják, hogy kiderüljön az igazság. Remélhetőleg a „Találkozunk az ünnepek után” arra utal, hogy az új év elején további információkat jelentenek be. Ettől függetlenül a szenvedélyes online diskurzus és az olyan színészek magabiztos állításai, mint David Harbour, jó előjelek a Duffer testvérek Stranger Things fináléjának sikeréhez.

Forrás: Reddit

Ross Duffer on IG
byu/Barabus33 inStrangerThings

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu