Most akkor készül az Obi-Wan Kenobi 2. évada, vagy sem? Megszólalt az egyik szereplő!

MOZI HÍREK –  Csalódást keltő hír érkezett az Obi-Wan Kenobi 2. évadáról az egyik szereplőtől, aki csak egyetlen dolgot tud a Star Wars sorozat jövőjéről…

 

 

Az Obi-Wan Kenobi sztárja, Joel Edgerton világossá tette, hogy ő ugyanúgy a sötétben tapogatózik a Disney Plus sorozat 2. évadával kapcsolatban, mint a Star Wars rajongók.

Az Obi-Wan Kenobi első évada tíz évvel a Star Wars: Episode III – A Sith-ek bosszúja (2005) eseményei után játszódott: a sorozatban Kenobi (Ewan McGregor) küldetésre indult, hogy megmentse Leia hercegnőt a Galaktikus Birodalomtól.

Ez a volt tanítványával, Darth Vaderrel (Hayden Christensen) való újabb összecsapásokhoz vezet. A széria általában pozitív kritikákat kapott a rajongóktól és a kritikusoktól. Az 1. évad befejezése óta a rajongók azon tűnődnek, hogy vajon visszatér-e a sorozat további évadokra. A Disney Plus sorozat sorsa azonban még mindig bizonytalannak tűnik.

A Slash Filmnek adott interjújában Joel Edgerton jelezte, hogy nem tud semmit az Obi-Wan Kenobi 2. évadjával kapcsolatban. Illetve arról, hogy a Lucasfilm fontolgatja-e a sorozat újabb kiadásának lehetőségét. Edgerton így nyilatkozott: „Nem hallottam róla. Vagy megtörténik, és nem akarnak engem, vagy nem tudom, nem tudtam, nem. A rövid válasz az, hogy nem, nem hallottam. És nem is színlelem, hogy nem tudom.” Emellett a színész megemlítette, hogy ha lesz Obi-Wan Kenobi 2. évad, és ő is benne lesz, akkor a megjelenése más lesz.

„Ha ez megtörténik, és benne leszek, valószínűleg barna színt fogok viselni, vagyis a barna valamilyen árnyalatát. Ez minden, amit tudok.”

Edgerton Owen Larsot alakítja, Luke Skywalker mostohanagybátyját és pót-apját. A színész nem először alakítja a karaktert. Korábban a 2002-es A klónok támadása című filmben és a 2005-ös A Sith-ek bosszúja című filmben szerepelt Larsként. A színész dicséretet kapott a Disney Plus sorozatban nyújtott alakításáért. A rajongók azon tűnődtek, vajon láthatják-e még valaha a Star Wars-univerzumban.

A közösségi médiában folyamatosan pletykálnak az Obi-Wan Kenobi 2. évadjáról. Ám a Lucasfilmtől vagy a Disney-től nem érkezett semmi biztató hír. Az idei Star Wars Celebration rendezvényen Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke megerősítette, hogy nincs fejlesztés alatt a második évad. Kennedy azonban nem utasította el az ötletet. Jelezte, hogy valamikor a jövőben még sor kerülhet rá. Ha a 2. évad zöld utat kap, akkor különböző cselekményeket mélyíthet el. Például Obi-Wan Kenobi kiképzését néhai Jedi-mesterével, Qui-Gon Jinn-nel. Eközben egy másik történetszálban Reva és a Galaktikus Birodalom és Darth Vader elől való menekülése is szerepet kaphat.

Egyelőre nem tudni, lesz-e hivatalos bejelentés arról, hogy készül az Obi-Wan Kenobi 2. évad. A rajongók azonban szívesen látnák újra a karaktert a képernyőkön.

Forrás: Slash Film

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu