South Park: Snow Day!: a srácok gyűjtői kiadást is kapnak [VIDEO]

A megjelenési dátum pedig nem valami szerencsés, bár az errefelé látott időjárást figyelembe véve akár azon a napon is lecsaphat egy hóvihar…

 

Az Embracer Group alá tartozó THQ Nordic és a Question bejelentette, hogy mikor jön a kurrens-gen konzolok és PC mellett Nintendo Switchre is valahogy megjelenő új South Park-játék. Alapkiadása 30 euró, tehát kb. 12 ezer forint lesz (bár ha addigra bedől a forint, akkor lesz ez még több is…), így ebből adódóan nem egy AAA címnek tűnik mindez. Aztán van egy digital deluxe verzió is, amiért már 50 eurót (20 ezer forintot) kérnek el. Ebben az alapjáték mellett a season pass is ott található. Végezetül a 220 eurós (88 ezer forintos) gyűjtői változatról is essen pár szó: a collector’s Edition a játék példánya mellett egy Grand Wizard Cartman hógömböt, wc-papírtartót és kötött sapkát, továbbá hat tarotkártyát és a soundtracket is tartalmazza.

Egy hónapja már leírtuk, miről szól a játék: „A South Park: Snow Day!-ben az új fiút alakítva csatlakozhatunk Cartmanhez, Stanhez, Kyle-hoz és Kennyhez, és ezt nem 2D-s, hanem 3D-s stílusban tehetjük. A játék címe nem véletlen, mert benne a legvarázslatosabb napot élhetjük át minden kisgyerek életében: a hóesést. (Csak ezúttal nem kell egy másik autóba átülni, amit anno a Belügyminisztérium komolyan gondolt, de más nem.)

Fogjunk akár három barátot is, ugyanis négyen játszhatunk kooperatívan, hogy átküzdjük magunkat South Park hófödte városán, hogy megmentsük a világot, és élvezzük az iskolamentes napot (amit majd bepótolnak egy szombati napon, de ez már nem a történet része). Ez egy teljesen új 3D-s kooperatív játék, amelyben egy eposzi méretű hóvihar lepte el South Park városát, és Cartman, Stan, Kenny, Kyle és mi, mint az Új Kölyök, kell megmentenünk a várost, természetesen a franchise-ra jellemző stílussal és humorral.

Először tapasztalhatjuk meg a kooperatív játékmenetet egy South Park-játékban, de ha nincs kivel, akkor a szövetséges robotokkal. Erőteljes, összehangolt támadásokat intézhetünk ellenfeleinknek ellen. Alkalmazzuk és fejlesszük a pusztító közelharci és távolsági fegyvereket. Vessük be a különleges képességeket és erőket, amelyekkel térdre kényszeríthetjük az ellenségek hordáit és az az epikusnak mondott bossokat. Használjuk az ikonikus kozmetikumok széles skáláját, és szabjuk testre a kölykünket a végtelen számú lehetséges kombinációval a sapkától a Cheesy Poof pólókon át az állgolyókig.”

A South Park: Snow Day! március 26-án jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam, GOG), illetve Nintendo Switch-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu