Arnold Schwarzenegger újra a csúcson – de mi történt a beígért western-sorozatával?!

MOZI HÍREK – Arnold Schwarzenegger nagy visszatérést ért el új Netflix-sorozatával. Ám a siker még inkább rontja az elveszett westernsorozatának helyzetét.

 

 

Arnold Schwarzenegger 2023-ban tévés visszatérést ünnepelhet. Ám ez még kiábrándítóbbá teszi a színész elveszett westernsorozatát. Schwarzenegger Hollywood egyik legkedveltebb sztárja. A neve minden projektre, amiben szerepel, tömegeket vonz. Tévés karrierje azonban kevésbé volt következetes, mint filmes sikerei. A dolgok azonban javulóban vannak, Schwarzenegger új Netflix-sorozata ugyanis jól teljesít a platformon.

A FUBAR című sorozatban Schwarzenegger Luke Brenner, egy majdnem nyugdíjas CIA-ügynök szerepét kapja, aki még egy küldetésre kényszerül, hogy megmentse kollégáját és lányát.

A sorozatban keveredik a vígjáték és az akció. Úgy tűnik, ez a kombináció beválik az előfizetőknek. A FUBAR a 10. helyen landolt a legtöbb megtekintett órát tekintve a Netflix 2023. január és június közötti teljesítményt lefedő jelentésében. A top 10-ben olyan más népszerű sorozatok között helyezkedik el, mint a Wednesday, a Ginny & Georgia és a You. Teljesítménye jó hír Schwarzenegger tévés karrierje szempontjából, de egy elveszett projektet még rosszabbá tesz.

 

Arnold Schwarzenegger leselejtezett westernsorozata is ekkorát szólhatott volna?!

 

Schwarzenegger sikere a FUBAR-ral bizonyítja, hogy a színész jól tette, hogy nem tért vissza az Expendables 4. részéhez. Hiszen vannak izgalmas új projektek, amiket elvállalhat helyette. Ez egyúttal a televíziós karrierje nagy pillanatát is jelzi. A FUBAR népszerűsége azonban még rosszabbá teszi Schwarzenegger elvetett westernsorozatát az Amazonnal. Schwarzenegger az Amazon Outrider című sorozatának főszereplője lett volna. Ezt a szereposztást még 2018-ban jelentették be. A sorozat azonban sosem valósult meg, így a színész inkább más lehetőségekkel foglalkozott. Tekintettel a Netflixszel elért sikereire, érthető, hogy az Outrider a Prime Video számára is siker lett volna.

A westernsorozatban Schwarzenegger egy szövetségi rendőrbírót alakított volna, aki összeáll egy helyettesével, hogy felkutassanak és elfogjanak egy törvényen kívüli embert.

Érdekes változást jelentett volna a Terminátor sztárjának, lehetővé téve számára, hogy egy számára kevésbé ismert műfajban kamatoztassa akciótehetségét. Ez érdekes eredményekhez vezethetett volna, és a FUBAR sikere aláhúzza a leselejtezett sorozatban rejlő potenciált.

 

Miért nem valósult meg Schwarzenegger westernje az Amazonnal?

 

A Schwarzenegger szerepét az Amazon Outrider című filmjében övező intrika ellenére a western nem haladt előre a megvalósulás felé. A sorozat Schwarzenegger főszereplőjén kívül más szereposztást nem jelentett be. Úgy tűnik, hogy csendben el is vetették. Bár az Amazon hivatalosan nem jelentette be a törlést, de biztosra vehető, hogy ez az elveszett westernsorozat nem kerül a platformra. Miután láttuk Arnold Schwarzeneggert a FUBAR-ban, ez igazán nagy kár. Az ő televíziós visszatérése felpezsdíthette volna a western izgalmát, ami a Yellowstone-hoz hasonló sorozatok sikeréből is profitálhatott volna. Most csak egy elszalasztott lehetőség maradt belőle…

Forrás: Netflix

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu