PlayStation Plus: íme a januári ingyenes felhozatal, köztük több emlékezetes címmel!

A Sony hivatalosan is bejelentette a 2024 januárjában igénybe vehető első adag ingyenes PlayStation Plus-játékot!

 

 

A Sony nyilvánosságra hozta a 2024-es év első ingyenes PlayStation Plus-játékait. Ezek a címek január 2-án, kedden válnak elérhetővé. A PS Plus-előfizetőknek minden hónapban egy újabb adag ingyenes játékkal kedveskednek. A havi ingyenjátékok minden PS Plus-előfizető számára elérhetőek. Függetlenül attól, hogy a PS Plus Essential, PS Plus Extra vagy PS Plus Premium szolgáltatásra iratkoztak-e fel.

Az új ingyenes PS Plus-játékok mindig a hónap első keddjén válnak elérhetővé, a bemutatóra pedig jellemzően – bár nem mindig – az előző hónap utolsó szerdáján kerül sor. Pontosan ez történt a 2024. januári ingyenes PS Plus-játékokkal is, amelyek most leleplezésre kerültek.

A PS Plus előfizetők 2024. január 2-án, keddtől kezdve az A Plague Tale: Requiem, az Evil West és a Nobody Saves the World című játékokat is a betehetik a gyűjteményükbe. A PS Plus Extra és Premium játékokkal ellentétben ezek a játékok pedig korlátlan ideig elérhetőek maradnak az előfizetők számára. Legalábbis, amíg a szolgáltatásra előfizetve maradnak. Azok a PS Plus-előfizetők, akik még nem játszottak ezekkel a címekkel, nagyszerű játékoknak nézhetnek elébe. Hiszen mindhárom remek játék, és magasra teszik a lécet, ha a 2024-es ingyenes PS Plus-játékok kínálatáról van szó.

 

PlayStation Plus ingyenes játékok 2024 januárjára:

  • A Plague Tale: Requiem (PS5) – január 2.
  • Evil West (PS4/PS5) – január 2.
  • Nobody Saves the World (PS4/PS5) – január 2.

 

Azok számára, akik nem ismerik a 2024. januári ingyenes PS Plus-játékokat, az A Plague Tale: Requiem egy díjnyertes akció-kaland lopakodós játék az Asobo Studio-tól, amely először 2022-ben jelent meg. A szintén nagy sikerű és a PS Plusot is megjárt A Plague Tale: Innocence közvetlen folytatása, a Requiem nagyot lendít előre a franchise-on. Jelentősen továbbfejlesztett grafikát, kifinomult játékmenetet és lebilincselő történetet kínál, hogy a rajongókat a játék elejétől a végkicsengésig lekösse. Az A Plague Tale: Requiem nem rendelkezik natív PS4-es megjelenéssel, így a PS Plus előfizetők csak PS5-ön játszhatnak vele a jövő hónapban.

Szerencsére azok számára, akik még nem frissítettek a Sony legújabb konzoljára, mind az Evil West, mind a Nobody Saves the World könnyen elérhető lesz a PS Plus-előfizetők számára PS4-en és PS5-ön is január 2-án.

Az Evil West egy harmadik személyű lövöldözős játék egy vadnyugati vámpírvadász szervezetről. Némileg vegyes kritikákat kapott, amikor 2022-ben megjelent, mégis gyakran emlegetik az év egyik legalulértékeltebb játékaként. A Nobody Saves the World eközben egy kooperatív dungeon crawler. A játékosok mindenféle különböző karakterré és lénnyé változhatnak át, és egyedi képességeiket felhasználva járhatják be a játékvilágot és harcolhatnak az ellenséggel.

Az ingyenes játékokon felül a PlayStation Plus-előfizetők egy bónusz ingyenes játékra is számíthatnak 2024 januárjában. Január 2-ától a PS Plus előfizetők igényt tarthatnak a Warframe ingyenes játékhoz tartozó Syrinx Collectionre. Ennek keretében fegyvereket, páncélokat és egyebeket szerezhetnek.

Miközben a PS Plus-előfizetők várják a januári ingyenes tartalmakat, még mindig van idejük megragadni a 2023. decemberi ingyenes PS Plus-játékokat. A decemberi kínálatban szerepelt a LEGO 2K Drive, a Powerwash Simulator és a Sable.

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu