Kevesebb, mint EGYETLEN euróért a tiéd lehet ez a legendás zombis akciójáték, de sietned kell vele!

A túlélő horror és a kooperatív játékrajongók számára egy kihagyhatatlan ajánlat bukkant fel a Steamen. Egy legendás zombis akciójáték, amely az elmúlt évtized egyik meghatározó címe volt, most kevesebb, mint egy euróért elérhető. De figyelem: az ajánlat időben korlátozott, így a gyors cselekvés kulcsfontosságú!

 

A Steam jelenlegi promóciójában a Left 4 Dead 2 című játék kerül a figyelem középpontjába, most mindössze 0,97 euróért, ami körülbelül 350 forintnak felel meg. Ez a játék 2009-ben jelent meg, és azóta is a kooperatív túlélőhorror műfajának egyik csúcspontjaként számon tartják. A játékban a játékosok négy túlélő egyikének bőrébe bújva küzdenek meg a zombi apokalipszis rémségeivel, városokon, mocsaras területeken és temetőkön át haladva.

„Left 4 Dead 2” több mint csak egy egyszerű lövöldözős játék. A kooperatív játékmód kiemelt szerepet kap, ahol a játékosoknak össze kell fogniuk a túlélés érdekében. A játék dinamikus AI rendezője, az AI Director 2.0, gondoskodik arról, hogy minden játékmenet egyedi és kihívást jelentő legyen, a játékosok teljesítményéhez igazítva a zombik számát és viselkedését. A játékban található változatos fegyverek és a pályák sokszínűsége hosszú távú szórakozást nyújtanak.

Az akció január 11-ig tart, így az érdeklődőknek érdemes mielőbb élniük ezzel a ritka lehetőséggel, hogy megszerezzék ezt a kooperatív zombi vadászat élményét. További részletekért látogass el a Left 4 Dead 2 Steam oldalára.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu