Suicide Squad: Kill the Justice League: vegyes vélemények az alfa verzióról

A Rocksteady és a Warner korábban feloldotta a játékra vonatkozó embargót, és valószínűleg már meg is bánták, hogy így tettek…

 

A Suicide Squad: Kill the Justice League már ott megosztotta a közönséget, hogy élő szolgáltatásos (live service) modellt alkalmaz, és a sajtó sem volt oda a Rocksteady következő játékától. Ezután a stúdió novemberben alfatesztet tartott, és szigorúan titoktartási szerződéshez (NDA-hoz) kötött mindent az Öngyilkos osztagra vonatkozólag. Az embargót viszont váratlanul feloldották, és a Rocksteady meg is magyarázta, hogy miért:

„Még novemberben tartottuk a Suicide Squad: Kill the Justice League zárt alfatesztjét, ahol a játékosok beleegyeztek egy titoktartási megállapodásba, és lehetőséget kaptak arra, hogy kipróbálják a játék egy korai részét. Most, hogy több hír is megjelent a játékról, és a játékosok kérdezősködnek, már nem érvényesítjük a titoktartási nyilatkozat egy részét, és lehetővé tesszük, hogy a játékosok beszéljenek a zárt alfateszt során szerzett tapasztalataikról. Meghallgattuk a közösség kéréseit, és szeretnénk lehetőséget adni a játékosoknak, hogy megvitassák, milyen érzés Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang és King Shark szerepében felfedezni Metropolist. A csodálatos játékosoknak, akik tesztelték a játékot, kérjük, nyugodtan beszéljenek és írjanak a játékélményükről,” írta a stúdió.

A cél nyilvánvalóan az volt, hogy a közönség reakcióval feledtessék el a sajtó kritikus hangnemét, de ez a puska visszafelé sült el. Lehet, hogy a Twitteren pozitív az összkép, de ha átnézünk a Redditre és a ResetEra fórumra, a fanboyok (rajongók) itt rögtön képtelen torzítani a tapasztalatokon. A legtöbben kedvelték a gravitációt áthágó közlekedési módokat, az antihősök karakterizációját és a köztük történő ugratást. A harccal kapcsolatos vélemények már sokkal megosztottabbak, de a leginkább leszólt elemek a küldetések és a világ megtervezése voltak (üres, túlkoros…), de az élő szolgáltatásos modellért sincsenek oda.

A Suicide Squad: Kill the Justice League február 2-án jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu