The Last of Us: bejelentették, kik alakítják majd a 2. évad két fontos szereplőjét!

MOZI HÍREK – Kiderült, hogy a HBO nagy sikerű, a Naughty Dog lenyűgöző játékain alapuló The Last of Us szériája második évadának két fontos szereplőjét, Abby-t és Dinát kik formálják meg majd a képernyőn…

 

 

A The Last of Us nem akárkit talált Dina szerepére: Isabela Merced csatlakozott az HBO sikersorozatának második évadához!

„Dina melegszívű, briliáns, vad, vicces, erkölcsös, veszélyes és azonnal szerethető” – mondták a sorozat társalkotói, Craig Mazin és Neil Druckmann.

„Örökké kereshetsz egy olyan színészt, aki mindezeket könnyedén megtestesíti, vagy rögtön megtalálhatod Isabela Mercedet. Nem is lehetnénk büszkébbek, hogy csatlakozott a családunkhoz.”

Dinát „egy szabad szellemként” írják le, akinek Ellie iránti odaadását „próbára teszi a világ brutalitása, amelyben élnek”.

Merced az elmúlt években több filmben is szerepelt, többek között a Rozalin című filmben. További filmes munkái közé tartozik a Dora és az elveszett aranyváros című élőszereplős film címszerepe, valamint az Instant család Mark Wahlberggel és Rose Byrne-nel, az Örömapa remake-je a Max-on, a Sicario 2: A zsoldos és a Transformers: Az utolsó lovag. Számos nagyszabású filmszerep is van a láthatáron, többek között Hawkgirl-t alakítja majd a Superman: Legacy-ben. Továbbá szerepet kap az Alien: Romulusban, és főszerepet a Madame Webben.

 

 

 

 

Eldőlt végre, ki lesz Abby a The Last of Us 2. évadában

 

Ebben az esetben a pletykák igaznak bizonyultak. A HBO megtalálta Abby-t, aki a The Last of Us legalább a következő egy-két évadban kiemelten fontos szereplőnek bizonyulhat. (Ugyanis a terv az, hogy a második játékot kettéosztják…)

Ez a színésznő pedig nem más, mint Kaitlyn Dever, akiről már hetek óta pletykáltak, és aki elvállalja Abby rendkívül ellentmondásos szerepét, amely máig megosztja a játékszéria rajongóit.

Dever az Éretlenségi (Booksmart) című mozival tört be a köztudatba. Azóta olyan filmekben játszott, mint a Nincs, aki megmentsen (No One Will Save You) és olyan sorozatokban, mint a Hihetetlen és a Dopesick, ahol kivételes színészi képességekről tett tanúbizonyságot. A Naughty Dogtól sem idegen, ami nagy súlyt adott ezeknek a pletykáknak. Ő játszotta Cassie-t az Uncharted 4-ben (ami némi zúgolódást okozott, hogy talán még egy új játékban is ő lesz a főszereplő). Sőt, állítólag anno esélyes volt Ellie szerepére is a HBO-sorozatban!

 

 

The Last of Us Abby

 

 

Dever kezdetben gyakori pletyka volt Ellie szerepére, pusztán azért, mert nagyon hasonlít a játék karakterére, de a sorozat inkább Bella Ramsey-t választotta.

Abby azonban, valljuk be, igencsak más alkat. Kérdéses, hogy a 170 centis Dever, aki nem testépítő, képes lesz-e fizikailag elérni azt a szintet, hogy megközelítse Abby méreteit. Ugyanis utóbbi esetében a játékban a fizikalitás nagy szerepet játszott a karakterében. Ez egyelőre nem világos. Ám láttuk Bella Ramsey-t edzeni, hogy Ellie izmosabb változatává váljon a 2. évadra, így fogadni mernénk arra, hogy Dever is valamilyen kúrát fog végezni. Mindenesetre a színészi kvalitások adott, tehát kíváncsian várjuk a végeredményt…

Forrás: EW, The Hollywood Reporter, X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu