Netflix: 2024 a „K-drámák” éve lehet majd a szolgáltatónál?! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Netflix három legnagyobb koreai sorozata is új évadot kap a közeljövőben, és nem lenne meglepő, ha mindegyiknek 2024-ben lenne a premierje…

 

 

A Netflix három legnagyobb koreai sorozatának új évadját 2024-ben mutathatják be, ami a K-drámák nagy éve lesz a platformon. A szerelmi történetektől az akció-thrillerekig, a legjobb koreai sorozatok egyben a streamer legnépszerűbb címei is. A 2024-ben megjelenő legizgalmasabb K-drámák listáján számos Netflix-produkció szerepel.

Ezek közül három nagyon jól teljesített a platformon, és már meg is újították őket második vagy harmadik évaddal.

A Netflix az utóbbi időben rengeteg nagyszerű K-drámát gyártott vagy forgalmazott. Ebbe beletartoznak a binge-worthy sorozatok, amelyek évadai egyszerre jelennek meg, mint például a Squid Game vagy az All of Us Are Dead, de olyan heti megjelenésűek is, mint a Crash Landing on You vagy a My Demon. A hetente megjelenő sorozatok általában nem térnek vissza új évaddal, hanem 16 epizóddal érnek véget. Ám az olyan eredeti sorozatok, mint a Sweet Home, nyitva hagyják az ajtót a folytatások előtt.

 

A Sweet Home 3, a Squid Game 2 és az All Of Us Are Dead 2 mindegyike 2024-ben érjezhet?!

 

A Sweet Home 3. évadának premierje 2024-ben lesz, ahogyan az a 2. évad befejező részében kiderült. A sorozatot az 1. évad hatalmas sikere után 2020-ban két további évadra hosszabbították meg. Ám elég sokáig tartott, mire a sorozat visszatérhetett. Most a 2. évad hároméves várakozása helyett kevesebb mint egy év múlva lesz a harmadik évad premierje.

A Sweet Home 3. évadjának pontos megjelenési dátumát még nem hozták nyilvánosságra, de a következő hónapokban várhatóan megjelenik egy trailer vagy egy első pillantás a sorozat harmadik fejezetére.

A Squid Game („Nyerd meg az életed!”), a Netflix minden idők egyik legnagyobb sikersorozata. Hatása a popkultúrára még több mint két évvel később is érezhető. 2022 júniusában megújult a 2. évaddal. A Squid Game 2. évadának megjelenési dátumát egyelőre nem jelentették be. Ám egy biztos előrejelzés szerint a sorozat premierje valamikor 2024 végén lesz. A 2. évad hivatalos teaserét, amely a Sweet Home új szereplőgárdáját mutatja be, már kiadták. Végül az All of Us Are Dead („Mindannyian halottak vagyunk”), a Netflix egyik legnézettebb koreai drámája is kap új évadot, valószínűleg 2024 végén vagy 2025 elején.

 

A Netflix legnagyobb készülő K-drámái mind ugyanazzal a kihívással néznek szembe

 

Még ha nem is jön ki mindegyik 2024-ben, a Netflix három legnagyobb nem angol nyelvű sorozatának új évadának premierje viszonylag közel lesz egymáshoz.

Érdekes módon a Sweet Home 3, a Squid Game 2 és az All of Us Are Dead 2 mind ugyanazzal a kihívással néz szembe: hogyan lehet visszahozni az eredeti évadok varázsát most, hogy a sorozatok status quo-jában annyi minden megváltozott.

A Sweet Home 1. évadának végén például a Green Home épületét lerombolták. Ezért a 2. évad kibővítette a történet terjedelmét és több új karaktert vezetett be. Hasonlóképpen, a Squid Game legtöbb szereplője meghalt az 1. évadban.

Az All of Us Are Deadnek is újra fel kell találnia magát. Mivel a sorozat alapfeltevése, miszerint egy iskolában kitör a zombijárvány, most már nem reprodukálható. Ugyanis – spoiler alert! – a szóban forgó iskola elpusztult, és a szereplők mind egy karanténzónában élnek. A Sweet Home, az All of Us Are Dead és a Squid Game eredeti évadai mind működhettek volna önálló K-drámaként is. Azonban a sikerük miatt folytatni kellett volna őket. A Sweet Home nehezen tudta folytatni a történetet az első évadon túl. Érdekes lesz látni, hogy a Squid Game és az All of Us Are Dead közelgő második évadai hogyan teljesítenek majd ebből a szempontból…

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu