Kiszivároghatott a Hellblade 2 megjelenési dátuma? Íme minden, amit tudni lehet!

Egy új pletyka szerint az Xbox konzol exkluzív Senua’s Saga: Hellblade 2, az egyik legjobban várt játék 2024-es megjelenési dátuma immár publikus…

 

 

A Senua’s Saga: Hellblade 2 egy friss kiszivárgás szerint 2024. május 21-én fog megjelenni. Ha ez a pletyka beigazolódik, akkor ez azt jelenti, hogy 2024 egyik legjobban várt játéka már az év első felében megjelenhet!

A Hellblade: Senua’s Sacrifice eredetileg 2017-ben jelent meg a Ninja Theory gondozásában, és az új IP sok játékost meglepett hihetetlen prezentációja és lebilincselő története miatt.

Így a folytatását a rajongók eléggé felkapták, amikor 2019-ben bejelentették. Bennfentesek szerint az Xbox belső értékelései nagyon jók a Hellblade 2-ről, és a cégnél bíznak benne, hogy a cím a megjelenés után széles körű kritikai elismerést kaphat.

Most úgy tűnik, hogy a Senua’s Saga némileg közel kerülhet a megjelenéshez. Az Exputer szerint a játék május 21-én fog megjelenni, a Ninja Theory pedig az e heti Xbox Developer Direct során fogja hivatalosan is leleplezni a dátumot. Az Exputer beszélt a Microsofton belüli forrásokkal, hogy megszerezze ezt az információt. Ám neveket nem árult el. A játékosok tehát tekintsék ezt az információt pletykának, és várják meg a hivatalos bejelentést.

 

Reális lehet ez a dátum a Senua’s Saga: Hellblade 2 számára?

 

A pletykán kívül egy másik közelgő Xbox first-party játék is megjelenési dátumot kapott, de ezúttal hivatalosat. A STALKER 2: Heart of Chornobyl szeptember 5-én fog megjelenni. A klasszikus lövöldözős játék folytatása már jó ideje készül, és több okból, többek között az Oroszország és Ukrajna közötti háború miatt, ahol a stúdió található, többször is késedelmet szenvedett. Bár a rajongók csalódottak lehetnek, hogy a STALKER 2 megjelenése még mindig több hónapot vesz igénybe. Ám a késedelmet azért tartották szükségesnek, hogy a fejlesztőknek legyen elég idejük a játék csiszolására és a technikai hibák kijavítására a megjelenés előtt.

Azok a játékosok, akik több információra kíváncsiak a Hellblade 2-ről, a közelgő Xbox Developer Direct eseményre hangolódjanak, amely január 18-án, 12 órakor (PT) lesz.

Az eseményen bemutatásra kerülnek a Microsoft legjobban várt exkluzív játékai. Mint például a Ninja Theory készülő címe, az Obsidian-féle Avowed és a Bethesda Indiana Jones. A bemutató során a rajongók exkluzív játékmenetre számíthatnak ezekből a hamarosan megjelenő címekből. Valamint további információkat kaphatnak a történeteikről és a helyszínekről. A Hellblade 2 esetében konkrétan a játékosok betekintést nyerhetnek a kulisszák mögé a cím fejlesztésébe. Talán még az is megerősítést kaphat a Ninja Theory játékának rajongói számára, hogy a játék május 21-én jelenik meg. Már, ha a jelenlegi pletykák igazak…

Forrás: Exputer, X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu