[XDD 2024]: A Square Enix egy meglepetés-játékkal ugrott be a Developer Directre! [VIDEO]

A Square Enix váratlanul megjelenik a legutóbbi Xbox Developer Direct során, bemutatva egy készülő játékot, utalva annak megjelenési ablakára is…

 

 

A Square Enix nemrég az Xbox Developer Direct során elárulta, hogy a Visions of Mana a nyáron jelenik meg Xbox-ra! A Visions of Mana feltűnése volt az esemény egyik legnagyobb meglepetése.

A Visions of Mana-t eredetileg a múlt hónapban, a The Game Awards során jelentették be. A Mana-franchise új belépője akkor egy rövid trailert kapott, amely egy kicsit bemutatta a világot és a harcokat. A trailer azonban nem sok mélyebb információt árult el a játékmenetről vagy a lehetséges megjelenési dátumról.

A Square Enix az Xbox Developer Directen való meglepetésszerű megjelenése során új részleteket árult el a közelgő Visions of Mana játékról, megerősítve a 2024 nyári megjelenést.

A vállalat egy videót mutatott be, amelyben több mint hat percig beszélnek a fejlesztők a készülő címről. Új játékmenet-felvételeket is láthatunk. (Lásd a cikk végén!) A videóban a sorozat producere, Masaru Oyamada beszélt az akció-RPG harcáról és felfedezéséről. Valamint bejelentette, hogy a játékban több mint száz dal lesz. Ezek közül sok olyan művészek alkotásai, akik a franchise korábbi játékaiban is dolgoztak. A sorozat alkotója, Koichi Ishii is feltűnt a videóban. Mesélt egy kicsit a franchise ikonikus szörnyeinek megalkotási folyamatáról. Amikor a felfedezésről beszéltek, a készítők felfedték az új „pikulákat”, amelyek hátasként szolgálnak majd, miközben a játékos felfedezi a világot, és amelyeket Ishii tervezett.

 

Mikor jelenik meg a Square Enix legújabb Mana-játéka?

 

Ha minden a tervek szerint halad, akkor már 2024 nyarán. A Visions of Mana közelgő megjelenése Xbox-ra izgalmas időszakot jelent a platformon játszó JRPG-rajongók számára. Ugyanis ez a franchise hagyományosan nem jelenik meg konzolon. Ez a meglepetésszerű megjelenés összhangban van a Square Enix azon terveivel, hogy több játékot hozzon Xboxra.

Tavaly a japán cég megerősítette, hogy a Final Fantasy XIV 2024-ben lesz elérhető Xboxra, és hogy a csapat igyekszik minden lehetséges alkalommal Xboxra hozni játékokat.

A Vision of Mana és a Final Fantasy XIV Xboxra történő megjelenése mellett a pletykák szerint az SE a Final Fantasy VII Remake-et is Xboxra hozhatja. Jelenleg az FF7R konzol exkluzív a Sony platformjain. Eddig csak PC-re kapott portokat. Egy új pletyka szerint azonban a Microsoft és a Square Enix vezetői tárgyalásokat folytathatnak arról, hogy a játékot új közönséghez juttassák el. A játékosoknak azonban érdemes ezeket a pletykákat fenntartásokkal kezelniük.

Forrás: YouTube (1, 2)

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu