Diablo 4: egy robot-társ jön a 3. évadban, állítják a fejlesztők!

A Diablo 4 fejlesztője egy izgalmas funkciót erősített meg a robot-társakra vonatkozóan, amely egyike lesz a hamarosan megjelenő 3. évaddal érkező újdonságoknak.

 

A Diablo 4 megerősítette, hogy az új robottárs 1:1 arányban skálázódik majd a játékosok statisztikáival. A Diablo 4 2. szezonja az utolsó napjaiban jár, és a játékosok már készülnek a következő szezon és annak tartalmainak fogadására.

A Season of Construct névre keresztelt Diablo 4 Season 3 számos újdonsággal érkezik. A legfontosabb az új antagonista, Malphas debütálása, egy hatalmas démon, aki seregével együtt a Szentély elfoglalását tervezi. Új kihívásokat ígér a Diablo 4, a Vaults, egy új dungeon elemi veszélyekkel, valamint a Construct, egy különböző formákban megjelenő ellenség. Hat új Unique érkezik az új évaddal, és a Diablo 4 két ilyen Unique-ot leplezett le, miközben kiemelte a boszorkánymesterek és druidák potenciálját. Egy másik újdonság, ami a Construct szezonjával érkezik, az a mesterséges intelligencia által vezérelt robot Seneschal Companion. És hogy extra hype-ot adjon, a Diablo 4 megerősítette, hogy ez a szövetséges nagyon hasznos lesz egy izgalmas funkciónak köszönhetően.

A Diablo 4 class designer Season White megerősítette, hogy a kísérő robot 1:1 arányban fog skálázódni a játékosok statisztikáival. A Twitteren White elmagyarázta, hogyan fog működni a játék új kiegészítője, mondván, hogy „a játékosok támadási értéke és kritikus értéke megegyezik majd a robotéval”. Arra a kérdésre, hogy ez a skálázás vonatkozik-e majd az Aspectekre, a Diablo 4 Unique tárgyakból származó sebzésbuffokra vagy a Paragon Node-okra, megerősítette, hogy a robot örökölni fogja a nyers statnövekedést és a sebzésbónusz hatást. White tisztázta, hogy a Seneschal Companion nem fogja proc-olni a Legendary itemek, Paragonok stb. passzív hatásait, mint például, hogy „van egy % esélye a tűzlabda megidézésére”, de így is elég hasznosnak hangzik.

 

 

 

A Seneschal Companion a Diablo 4 Season 3 Seasonal Questline során lesz elérhető. Minden játékos szerez egy robotot, amely közvetlenül részt vesz a harcban, vagy segít a pálya szélén. A mágikus Governing és Tuning Stones segítségével a játékosok a karakterük felépítéséhez igazíthatják a robotot. A Diablo 4-ben 12 Governing Stones-t vezetnek be, amelyek közül a játékosok kettőt felszerelhetnek, hogy meghatározzák a Seneschal támadásait. Lesz 27 Tuning Stones, amelyek közül a játékosok hatot választhatnak, hogy felerősítsék képességeiket, és hasznosságot biztosítsanak új társuknak.

A kemény első évad és a jól sikerült második évad után, amely a Diablo 4-et egy gyorsabb tempójú játékká tette, a harmadik évad célja, hogy folytassa a játék felfelé ívelő pályáját. Erre példa a Seneschal robot bevezetése, amely a Diablo 4 játékosainak egy hagyományos RPG játékelemet ad, kiegészítve a franchise sötét fantasy csavarjával. A többi tartalom és a játékosok élményét optimalizálni hivatott fejlesztések mellett a játékosoknak bőven lesz mit élvezniük a következő hónapokban, miközben várják a Diablo 4 első bővítményét.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu