PlayStation Plus: újabb klasszikus játékok érkeztek a katalógusba! [VIDEO]

Úgy tűnik, a PlayStation Plus öt új klasszikus címmel bővítette a kínálatát, amelyek már elérhetőek…

 

 

A PlayStation Plus ismét frissítette listáját! Még több olyan játékkal bővült, amelyeket ingyenesen tölthetsz le és játszhatsz, feltéve, hogy rendelkezel a megfelelő tagsággal.

A bővítések ezúttal csak a PlayStation Plus Premium előfizetők számára lesznek elérhetők. Ugyanis ezek mind klasszikus játékok, amelyek a hardcore retro-fanok és az új rajongók számára egyaránt tökéletesek.

Persze a legnagyobb szenzáció ma PS5-ön a The Last of Us Part II Remastered – lásd a cikk végén található videó-kritikát a játékról!

Az RPG-rajongók kétségkívül ki akarják majd próbálni a Secret of Manát és a Legend of Manát. A Square Enix két fantasztikus címét, amelyeket érdemes kipróbálni, ha idén korábban játszottál a Sea Of Stars-szal. Ezek meglehetősen hosszú játékok. Egy átlagos végigjátszás esetén körülbelül 20 órát vesznek igénybe. Ám hosszabbak is lehetnek attól függően, hogy mennyit fedezel fel. Mindenképpen fel akarod majd fedezni, mivel a világok csodálatosak.

Ha gyorsabb tempójú szórakozásra vágysz, akkor inkább a Rally Cross és a Street Fighter: 30th Anniversary Collection játékokkal érdemes játszanod.

A Rally Cross a szokásos versenyjáték, terepjáróba viszi a dolgokat, miközben az első helyért küzdesz. Eredetileg PlayStation 1-re jelent meg, így a grafika már kicsit koros. Ám még mindig nagyon szórakoztató. Ami a Street Fighter-t illeti, ez a gyűjtemény 12 játékot tartalmaz. A megjelenésekor nem kapott túl jó fogadtatást. Azonban ha rajongsz a verekedős játékokért, és az előfizetéseddel hozzáférhetsz ehhez, akkor érdemes megnézni.

Végül a Star Wars-rajongóknak érdemes kipróbálniuk a Star Wars: Episode 1 The Phantom Menace-t. A film alapján a játékosok Qui-gon Jinnt, Obi-wan Kenobit és időnként Padme Amidalát irányítják, miközben droidokkal, idegen lókötőkkel és a Star Wars kedvelt ellenségével, Darth Maullal harcolnak. A jedi karakterek nyilvánvalóan a legszórakoztatóbbak, mivel fénykardjukkal aprítják az ellenséget, és erő-képességekkel dobálhatják a cuccokat.

Ez sem egy kifejezetten friss játék, de a prequel-korszak egyik legszórakoztatóbb címe volt annak idején, amit vétek kihagyni, ha anno nem próbáltad.

Mindegyik játék elérhető most a PlayStation Plus Premium előfizetés részeként. Érdemes kipróbálni őket, ha a következő retro kalandodat keresed!

Forrás: YouTube, X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu