Az Immortality fejlesztője nem egy, hanem rögtön két új horrorjátékot is bejelentett! [VIDEO]

Egyelőre a fantáziadús „Project C” és „Project D” címeket viselik az Immortality-t fejlesztő Half Mermaid új játékai.

 

 

Sam Barlow bejelentette az Immortality-t fejlesztő és kiadó Half Mermaid következő két játékát. Nem sokkal azután, hogy a Project C és a Project D erősen szerkesztett termékoldalai megjelentek a Steamen, a Half Mermaid vezérigazgatója a Kinda Funny Gamesnek adott interjúban megosztott néhány további részletet a játékokról, amelyekkel visszatérnek a horror műfajához.

Bár Barlow ma leginkább a Her Story, a Telling Lies és az Immortality rendezőjeként és írójaként ismert, korábban ő írta és tervezte a Silent Hill Origins-t PS2-re és a Silent Hillt: Shattered Memories Wii-re és PS2-re.

„Az egyik az Immortality hagyományait követi, arra a technológiára építve, de egy menő irányba haladva” – mondta a Project C-ről. „Azt hiszem, ha megnézed a Steam címkéket, láthatod, hogy horror, sci-fi horror, nagyon menő alapfeltevés.

„Talán ez a legvaskosabb mechanika, amivel eddig előálltunk ezen a fajta nem lineáris téren belül, ez egy klassz kis kirakós doboz” – tette hozzá.

„A másik pedig a Project D, ami az old school rajongóimnak szól, akik játszottak a Silent Hill: Shattered Memories játékkal annak idején.”

„Ez egy harmadik személyű túlélő horrorjáték, de vegyük ezt, és képzeljük el, mi történik, ha az Immortality csapata összeolvad egy harmadik személyű túlélő horrorjátékkal…”

A Half Mermaid új játékait az előző nagy sikerük PS5-ös megjelenésével egy időben jelentették be.

A 2022-ben PC-re, Xbox Series X/S-re és mobilra megjelenő játékot egy „interaktív filmes trilógiának” tekinthetjük. A cselekmény az eltűnt színésznő, Marissa Marcel történetét meséli el, váratlan fordulatokkal és jó sok borzongással.

Forrás: YouTube (1, 2)

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu