Kiváló animációkkal fog rendelkezni a Project 007 játékmenete

Az IO Interactive következő játéka igyekszik felettébb magasra tenni a lécet az animációk tekintetében (is).

 

A dán stúdió már szabadságra küldte a 47-es ügynököt, ugyanis a Hitman: World Of Assassination (ami lényegében a Hitman III új neve, csak benne van az első két rész pályái is a reboot-trilógiából) megjelenése után a csapat elkezdett egy másik öltönyös karakterrel foglalkozni. James Bond új játékadaptációja még mindig eléggé titkolózik, de a Project 007 készül, és ehhez az IO Interactive animátorokat keres. A stúdió Twitter-fiókja több közleményt is publikált az animációs csapat tagjaitól, és ebben eléggé pörgetik a hypevonatot…

„A játékmenet animációit valami eddig nem látott szintre emeljük. Ez folyamatos kihívást jelent, de egyben kifizetődő is, ahogy a csapat új magasságok elérésére ösztökéli egymást. [Te, a sikeres jelentkező] segítesz majd bebetonozni Bond animációit és a világot, amit alkotunk, egy izgalmas új vásznon,” mondta Joshua Andrew Gleaves, a senior játékmenetes animátor. „Az animációs folyamat minden aspektusát lefedő, stabil csapatunk van. Mindenki birtokolja a saját területét, és a csapatok között sok a nyílt együttműködés. Igazán gyakorlatiasak vagyunk a produkció számos aspektusában. Elképesztő, hogy ez az aspektus milyen jól működik az IO Interactive-ban. Nagy a lelkesedés és a fejlődésre való törekvés,” tette hozzá Gemma Costa, a jelenetekért felelős senior animátor.

A dánok egy filmjelenetes játékmenet-animátort, egy játékmenet-animátort, illetve egy arcmimika-animátort keresnek, de ennél több pozíció is nyitott az IO Interactive weboldalán (elég csak a weboldalukra egy pillantást vetni). A Project 007-hez 22 embert keresnek, ami kissé furcsa, ha belegondolunk, hogy a játékot már több mint három éve, 2020 novemberében jelentették be, viszont azt se feledjük, hogy a fejlesztők gyakran jönnek-mennek a játékiparban, emiatt pedig nem szokatlan, hogy egy csapat a fejlesztés teljes egésze alatt keres új alkalmazottakat.

A Project 007 egy új eredettörténetet ad James Bondnak. Remélhetőleg hamarosan többet is láthatunk belőle.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu