Resident Evil: ha Jill Valentine visszatér, egy másik karakternek is kellene

A Resident Evil első része óta felbukkanó karakter mellett egy másik személy felbukkanását is joggal várhatjuk el a Capcomtól.

 

A japán cég minden bizonnyal dolgozik a Resident Evil 9-en, ám ennek hivatalos bejelentése még nem történt meg, és ebből fakadóan azt sem tudjuk, hogy Jill szerepet kap-e az új epizódban. Jill Valentine legutóbb 2020-ban szerepelt a Resident Evil 3 Remake-ben, és itt a főgonosz szerepét bár a Nemesis nevű biológiai fegyver (B.O.W.) tölti be, a végén mégis egy emberrel van egy konfliktus, és ha óvatlanok vagyunk, a végén azt a bizonyos jelenetet elbaltázzuk, így az arcunkban egy dobókéssel végezzük…

Az elkövető Nicholai Zinoviev, aki a történet során viszonylag gyorsan állt át az ellenséges oldalra, elárulva az UBSC-s (Umbrella Biohazard Countermeasure Service) csapatát és Jillt egyaránt. Mindezt önzőségből és a több pénz miatt, eközben egy ellenséges cégnek beépített ügynöke (Monitor) is volt. Ám a módosított történet miatt ő talán túlélte Raccoon City lebombázását, így a Capcom nyitva hagyott egy lehetőséget annak, hogy az orosz gazfickó visszatérhessen.

Nicholai egy veleszületett zsoldos: ahol több a pénz, ő oda áll. Az eredeti játékot ismerve várható volt, hogy egyszer nyíltan ellenségessé válik, de a történet kidolgozottabb karakterré tette őt a remake-ben. Viszont nem hivatalos, hogy elvesztette-e életét, vagy túlélte Raccoon City lebombázását. A Resident Evil 3 Remake végén Capcom lefogja Nicholai-t, és arra utasít minket, hogy lőjjünk. A sikeres lövés után Carlos padlóra küldi a megsebzett zsoldost, aki a tetőn életben marad, miközben Jill és Carlos meglép a helikopterrel…

Mivel a Capcom korábban is már meglépte, hogy egy régebbi mellékkaraktereket visszahoz a semmiből, a japán cégnek van tapasztalata, így Nicholai visszatérésére nem kevés esély van. Ez persze nem jelenti azt, hogy tényleg felbukkan, de azt sem, hogy el kellene őt felejtenünk. Elvégre nem láttuk őt meghalni.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu