Itt a Skull and Bones Open Beta – végre-valahára megjelenhet a Ubisoft régen várt kalózos játéka?! [VIDEO]

Játssz a Skull and Bones-szal, mielőtt a többjátékos kalózhajós játék jövő héten „elindul” – már, ha valóban elindul…

 

 

Folytatva nagyszerű tréfájukat, miszerint úgy tesznek, mintha a Skull and Bones megjelenését terveznék, a Ubisoft ma elindította a nyílt világú, többjátékos kalózhajós játékuk nyílt bétáját. Az ingyenes béta vasárnap estig tart. Utána a Ubisoft vélhetően újabb néhány évvel elhalasztja a játékot, miközben ismét áttervezik az egészet. Amikor dédunokádnak Skull and Bones-t veszel a 17. születésnapjára, elmondhatod majd neki, hogy ott voltál a mitikus ’24-es nyílt bétán.

A nyílt béta a legkülönfélébb vizeken tobzódik, a Red Isle indulási zónától kezdve Kelet-Indiáig, Afrika partvidékéig és a nyílt tengerekig.

Lehetővé teszi, hogy elkezdj ranglétrán feljebb lépni a játék fő kampányszerződéseivel. Valamint mellékszerződéseket és fejpénzeket vállalhatsz, és a world event-ekbe is belekóstolhatsz. Van benne platformokon átívelő multiplayer és fejlődési lehetőség, így jó, hogy haverokkal is játszhatsz majd.

Sőt mi több, a fejlődésed átvihető a teljes játékba! A Ubisoft a nyílt béta alatt olyan finomságokat is kínál, mint a hajó-kozmetikumok és egy maki háziállat, ha bizonyos Infamy-rangokat érsz el.

PC-n a nyílt béta a Ubisoft Connecten és az Epic Games Store-on keresztül érhető el. Nem, Steam nincs. PlayStation 5 és Xbox Xeries XS rendszereken is elérhető. Az Európában élőknek a nyílt béta hétfőn éjfél után ér véget.

További információkért nézd meg a Ubisoft nyílt béta oldalát és ezt a devblogot. (Lásd az alábbi linkeket.)

A Ubisoft még mindig azt állítja, hogy a Skull and Bones február 16-án fog teljes egészében megjelenni. Majdnem hét évvel a játék első bejelentése után. Csodálni kell az elkötelezettségüket a cím iránt. Találkozunk 2074-ben. Alig várom, hogy lássam, milyen szép lesz addigra a vízeffekt a videójátékokban…

Forrás: Ubisoft (1, 2)

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu