Demót kapott az Outcast: A New Beginning, már le is tölthetjük! [VIDEO]

Huszonöt évvel az első rész után itt van nemsokára a második is, és az Appeal Studios játékát ki is próbálhatjuk.

 

Szóval a külső nézetes akció-kalandból a THQ és az Appeal Studios egy hónappal a megjelenés előtt kiadott egy demót, és mind a három célplatformon megtalálhatjuk. A demó jellemzése szerint egy feledhetetlen utazásra kelhetünk Adelpha lélegzetelállító világában az Outcast: A New Beginning demójában. Gyors tempójú külső nézetes harcokba elegyedhetünk, kihasználhatjuk a jetpackünk erejét, felfedezhetjük a szép tájakat, és a helyi Talanokat segíthetjük a fellázadásukban.

Készüljünk fel, hogy elmerülünk Adelpha magával ragadó idegen birodalmában az Outcast: A New Beginningben. Fedezzük fel rejtélyeit, és élvezzük a galaxis legviccesebb apavicceit, amelyeket hősünk, Cutter Slade ügyesen ad elő. Az Outcast egy kissé önironikus, de mégis egészséges megközelítést kínál a sci-fi témákhoz, és szórakoztató módon vezeti be a bolygó egészére kiterjedő felkelést a könyörtelen robotbetolakodók ellen.

Fegyverfejlesztések, idegenek és szörnyek (akik lehetnek ragadozók is); mindezt megtalálhatjuk a nyílt világú játékban, ahol Cutter Slade-et, egy ex-tengerészt irányíthatunk. Neki el kell nyernie a helyi Talanok bizalmát, amit a gerilla-hadviselésben való közreműködéssel megtehetünk. Például pusztítsuk el az ellenséges lőszerkonvojokat, hogy meggyengítsük a bázisokat, és szabadon megválaszthatjuk, hogy hol indítsuk a következő támadást, ezzel alakítva a Talan-felkelés sikerét. A tét azonban nagy, de eközben Cutter Slade száraz humort visz az előtérbe, egy kis szellemességgel fűszerezve az intenzív történetet. Fedezzük fel újra a szeretett Outcast első részére emlékeztető, lenyűgöző játékvilágot, miközben valami teljesen frisset és elérhetőt kínál az újonnan érkezőknek. Minden sarkon csoda és meglepetés várja a játékosokat.

Az Outcast: A New Beginning március 15-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re (Steamen). Bár aznap a boltok nem lesznek errefelé nyitva, a PlayStation Store-ról, a Microsoft Store-ról és a Valve felületéről aznap is elérhetjük a játékot, ahogy a demót is.

Forrás: Gematsu, PlayStation Store, Microsoft Store, Steam

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu