Ezért vár még a sorára a Hang nélkül 3.

MOZI HÍREK – A Hang nélkül (2018) hatalmas sikere nyomán két évvel később elkészült a folytatás, és bejelentették 2025-re a harmadik részt is. Most azonban kiderült, hogy a Hang nélkül 3 kicsit később készül el, mert időközben jön az előzményeket elmesélő Hang nélkül: Első nap, amely azt mutatja be, hogyan találkozik az emberiség először a hang alapján tájékozódó földönkívüliekkel.

 

A harmadik rész elcsúsztatása érett megfontolás eredménye: túl sűrűn jönnének egymás után az epizódok, így a mostani előzményfilmnek nem lenne elég ideje, hogy kifussa magát. A csúszás ráadásul lehetővé teszi, hogy John Krasinski visszatérhessen a rendezői székbe, és ő fejezze be a trilógiát, ha már ő kezdte el.

A minap jött ki a Hang Nélkül: Első nap előzetese, amely ízelítőt ad, hogyan fest, amikor az idegen lények megtámadják New Yorkot. A főszereplő az Oscar-díjas Lupita Nyong’O (12 év rabszolgaság), aki eredeti ötletnek tartotta, hogy a történet olyan helyszínt kapott, ahol állandó a zaj. A Nagy Almáról azt mondják, ez a város sosem alszik – a filmben viszont mindenki kénytelen csöndben maradni a metropolisz romjai között.

Nyong’O különleges bónusszal gazdagodott a forgatás alatt. A hősnő Frodo nevű macskájával próbálja átvészelni az idegenek támadását, és a szerepre kiválasztott macska teljesen megváltoztatta a színésznő hozzáállását. „Azelőtt irtóztam a macskáktól, de a filmnek köszönhetően nagyon gyors jellemfejlődésen mentem keresztül – mesélte a színésznő az Entertainment Weeklynek. – Igazi macskás nő lettem, sírtam, amikor el kellett válnom Fodótól, és azóta nekem is lett macskám. Mindenem tele van szőrrel, de ez a valódi kötődés jele.”

(A Quiet Place: Day One – hazai bemutató: 2024. június 27.)

Forrás: UIP Dunafilm

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu