Ender Magnolia: Bloom in the Mist: nem csak Switch-re készül a 2D-s RPG [VIDEO]

A Live Wire, az Adglobe és a Binary Haze Interactive egy hete jelentette be Switchre a 2D-s sötét fantasy akció-kaland RPG-t, de már itt van a bejelentés: cross-gen, multiplatform játékról lesz szó.

 

Először korai hozzáférésben fog megjelenni a Steamen az Ender Lilies: Quietus of the Knights folytatása. Így március 25-én fog elrajtolni, és 6-12 hónapig marad early access státuszban a játék (attól függ, hogy milyenek a felhasználók visszajelzései). Ez a korai hozzáféréses változat egy falut, továbbá az első négy régiót tartalmazza. Helyszínenként egyedi ellenfelek és bossok lesznek, területenként bajtársak lehetnek egyes karakterek. A játékmenet alapvető akciómozdulatai és képességei, a skillfejlesztés, a boltrendszer és más további funkciók is már ott lesznek ebben a verzióban. Idővel helyszínekkel, bossfightokkal, cselekedetekkel, történetbeli elemekkel és újabb játékmechanizmusokkal is bővülni fog a korai hozzáférés során.

Évtizedekkel az Ender Lilies: Quietus of the Knights eseményei után a Homunculik (szomorú, mesterséges életformák) járják a földet. Ebben a sötét fantasy metroidvania játékban félelmetes ellenségekkel kell szembenézni, és fel kell fedezni egy varázslatos posztapokaliptikus világot. A Füstök Földjén (Land of Fumes) játszódik; ebben a virágzó mágikus szuperhatalomban hatalmas mennyiségű mágikus erőforrás rejtőzik a felszín alatt. Királyságuk fejlődésének előmozdítása reményében jöttek létre a Homunculik. Sajnálatos módon a földalatti mérgező füstök ezeket őrületbe kergették, és elvadult szörnyetegekké változtatták őket.

Mi Liliacot irányíthatjuk. Ő egy „Hangoló” (Attuner), aki rendelkezik a Homunculik megmentésének erejével. Egy laboratóriumban találja magát, mélyen a föld alatt. Ott megismerkedik a királyság bukásában szorosan érintett Homunculival. Velük együtt kell megkeresni az elveszett emlékeket és barátokat. Kövessük a pusztulás és az újjászületés útját egy posztapokaliptikus világban, évtizedekkel a katasztrofális Haláleső (Rain of Death) után.

Az Ender Magnolia: Bloom in the Mist egy sötét fantasy 2D-s oldalnézetes akció-RPG. A mágikus és mechanikus fejlődés élvonalában lévő királyság hierarchikus társadalmi struktúrából áll. Itt elhagyott városokra bukkanunk, felfedezhetünk förtelmes rejtélyektől hemzsegő laboratóriumokat, egy nagyszerű varázslóakadémiát, kolosszális gyárakat és még sok minden mást. Ender Magnolia kísértetiesen szép, mégis hátborzongató világa tárul elénk. Tapasztaljuk meg a megújult harcrendszert, amely az Ender Lilies játékmeneténél és felfedezésénél magasabb szinten található. Fedezzük fel az igéző, mégis komor világot a saját tempónkban, és társaink segítségével szálljunk szembe a fenyegető ellenséggel. Találd meg a harci stílusunkat a társainktól megszerzett 30 különböző egyedi képesség segítségével. Gyűjtsünk és fejlesszünk rengeteg felszerelést, ereklyét és tárgyat. Az új nehézségi szinteket tartalmazó játékban választhatunk, hogy kihívást jelentő élményben legyen részünk, vagy nyugodtan élvezzük a lebilincselő történetet. A gyönyörű 2D művészet, az animáció és a zene együttesen egy szeszélyes világot teremtenek. Az Ender Lilies zeneszerzője, Mili is visszatér.

Az Ender Magnolia: Bloom in the Mist talán idén fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Forrás: Gematsu, Steam

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu