Tekken 8: a franchise főnöke egy elhunyt játékos testvérének tett nemes gesztust!

Harada Katsuhiro hiába mondja a rá jellemző kissé nyers módon, hogy „ne kérjetek tőlem sz__t se”, azért mégis tud segíteni!

 

A Redditen a Melodic_Insect1356 nevű felhasználó egy eléggé fájdalmas történetet osztott meg: „Elnézést, ha ez egy hülye kérdés, mivel tudom, hogy a szellemek nem lesznek rögzítve egy bizonyos ideig tartó online inaktivitás után, de lehet, hogy tévedek abban, hogy ez pontosan mit jelent. Az egész világom a feje tetejére állt most, és nehéz tisztán gondolkodni a trauma után, ami itt történt az otthonomban tegnap este. A 26 éves kisöcsém (Justinianthe1st a PSN-en) tegnap hirtelen elhunyt a szobájában. Órákkal azután találtam rá, hogy látszólag elhunyt. Nem volt szép látvány, és hatalmas sebet hagyott a pszichémben. Még mindig nem tudjuk, mi történt. Hirtelen történt, mert úgy tűnt, hogy egy olyan üzenetet küldött valakinek, amit soha nem küldött el.

Hatalmas Tekken rajongó volt, és rengeteg órát grindolt, hogy feljebb jusson a ranglétrán. Reméltük, hogy végül testvérekként csatlakozhatunk a helyi találkozókhoz itt Texasban, de sajnos erre már soha nem lesz lehetőségünk. Most már tudom, hogy az MI-s szellemek általában rossz utánzatai a játékosoknak, akikhez tartoznak, de a kérdésem az lenne, hogy ha megmentem a bátyám szellemét, akkor megtarthatom azt, vagy az összes mentett adat az én részemről is törlődik? Szeretnék még időről időre játszani a „testvérem” ellen még akkor is, ha ez egy gyenge utánzat. Köszönöm mindenkinek, aki ezt olvassa, és köszönöm Harada úrnak és az egész Tekken csapatnak, hogy egy utolsó nagyszerű hónapot adtak nekem és a bátyámnak, hogy együtt örüljünk. Az utolsó dolog, amit láttam, hogy előző este csinált, az a Tekken 8 volt. Örülök, hogy játszhatott vele, mielőtt el kellett mennie,” írta a gyászoló játékos.

Szóval a Tekken 8 a testvére játékstílusát (erősségét, gyengeségét imitálva) lekövette egy szellem létrehozásával, egyfajta emlékként megmaradva. A hír végül eljutott Haradához is, aki néhány órával később reagált a Twitteren, miután ezzel kapcsolatban elbeszélgetett Ikeda Kohei-jel, a Tekken 8 rendezőjével. Eléggé szimpatikus választ adott: „Őszinte részvétem. Ha letöltöd és elmented a testvéred szellemét helyileg, akkor bármikor játszhatsz ellene. Még akkor is, ha az adatok elvesznek a szerverről. Kérlek, szólj, ha bármiben tudok segíteni. Személyesen küldtem már üzenőkártyákat és egyéb üzeneteket sok szertartásra. Ha ez segít valakinek, hogy jobban érezze magát, kérem, mondja meg [Melodic_Insect1356-nak], hogy vegye fel velem a kapcsolatot.”

Melodic_Insect1356 azóta Haradának és Ikedának is küldött egy üzenetet, amiben megköszönte a segítségüket. Így legalább megmarad a játékos emléke a testvérének. És az mindennél fontosabb…

Forrás: PCGamer, Reddit, Twitter

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu