Látványosan szenved a Suicide Squad – vajon az első évaddal visszanyerheti a játékosok bizalmát?!

A Suicide Squad: Kill the Justice League 1. évada március 28-án indul. A fejlesztők pedig hatalmas reményeket fűznek hozzá (és Joker karakteréhez)…

 

 

A Rocksteady kilenc évet töltött a Suicide Squad: Kill the Justice League fejlesztésével. Mint tudjuk, a cím „nem váltotta be a Warner Bros. elvárásait”. Nyilvánvaló, hogy sok játékos elégedetlen a céggel. Hiszen tartalmi alapon több hónaposra tervezték az ajánlatot, de jelenleg tényleg nincs túl sok játékos. Azonban lehetséges, hogy az 1. évaddal néhányan visszatérnek.

Ahogy azt a hivatalos X/Twitter fiók bejelentette, kihirdették a Suicide Squad: Kill the Justice League Season 1 dátumát.

Március 28-tól a játékosok Joker érkezését üdvözölhetik. Igaz, technikailag ő egy másik univerzumból származó gonosztevő, nem pedig az Arkhamverse-ből való, akit a korábbi Batman-játékokban megismerhettünk. Akárhogy is, ez a Joker játszható karakter lesz. Így az esküdt ellenségek összecsaphatnak majd.

A SteamDB szerint a Suicide Squadnak a cikk írásakor kevesebb, mint 400 játékosa van PC-n. Egy harmadik személyű akció-lövöldéről van szó. Annak ellenére nem tudta megragadni a játékosokat, hogy a közösség nagyon élvezi a Rocksteady játékát. Egy hónap alatt több mint 13 000 emberről mindössze 380 online felhasználóra csökkent csak a Steamen. Sőt, a Gotham Knightsnak több játékosa van jelenleg!

 

A Suicide Squad ismét késik az Epic Games Store-on

 

Vannak olyan játékosok, akiket ez váratlanul ért. Hiszen pár hónappal ezelőtt még arról számoltunk be, hogy a Warner Bros. játéka még március 5-én megjelenik az Epic Games Store-on. A közösségi médián keresztül azonban bejelentették, hogy ez a verzió most március 26-án debütál a boltban. Az Epic Gamesnél nem tudni egyértelmű okot a szelektív késés mögött. Ám elképzelhető, hogy több játékost is meglepetésként ért a hír.

Forrás: X, SteamDB

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu