Persona 3 Reload: leleplezték az Expansion Pass részleteit! [VIDEO]

A Persona 3 Reload bejelentett egy bővítményt, amely három hullámban érkező DLC-ket tartalmaz, köztük a FES epilógusának, a The Answer-nak a teljes körű remake-jét.

 

 

A Persona 3 Reload bejelentette a három hullámnyi DLC-t tartalmazó Expansion Pass-t. Ez egy tartalmas epilógusban csúcsosodik ki, melynek címe Episode Aigis – The Answer. A játék három hullámban megjelenő DLC-je a következő hat hónapra oszlik majd el. A rajongóknak visszatérő zeneszámokat kínál a korábbi játékokból. Például a Persona 5 Royalból és a Persona 4 Goldenből, új jelmezeket és természetesen további történeti tartalmakat.

Bár a Persona 3 Reloadról szóló kritikák gyakorlatilag mindenhol elismerőek voltak, a rajongók megjegyezték, hogy a Persona 3 korábbi változataiból kimaradtak tartalmak.

Az Episode Aigis különösen a hiányzó tartalmak egy részét adja vissza. Újraalkotva a Persona 3 FES epilógusát, a The Answer-t.

A Persona 3 Reload nemrég bejelentett bővítése három hullámban fog megjelenni. Az első hullám hamarosan, március 12-én érkezik. A második hullám valamikor májusban. A harmadik hullám pedig szeptemberben jelenik meg. Az első hullámban a rajongók a Persona 5 Royal és a Persona 4 Golden zeneszámait hallgathatják meg. A második hullám még több zeneszámot és jelmezt tartalmaz. A harmadik hullám tűnik a legtartalmasabbnak. Ebben egy teljes értékű epilógust tartalmaz egy új történettel és dungeonnal. A rajongóknak érdemes lesz befejezniük a Persona 3 Reload több mint 50 órás kampányát, mielőtt belevetnék magukat az Episode Aigis-be. Persze a játékosoknak még van egy kis idejük, amíg a harmadik hullám végre megérkezik.

 

Ezt kínálja a Persona 3 Reload Expansion Pass:

  • Wave 1: megjelenés: március 12-én
    -Persona 5 Royal EX BGM szett
    -Persona 4 Golden EX BGM készlet
  • Wave 2: megjelenés: május
    -Velvet Costume Pack & BGM Set
  • Wave 3: megjelenés: szeptember
    -Episode Aigis – The Answer – Epilogue

 

Akárcsak maga a játék, amely az első napon jelent meg a platformon, a Persona 3 Reload bővítménybérlet is ingyenes lesz az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők számára. A más platformokon játszók vagy a nem előfizetők 34,99 dollárért (kb. 12 700 forintért) vásárolhatják meg a bővítménybérletet.

Tekintettel a Persona 3 különböző verziói közötti különbségekre, a fejlesztő P-Studio és az Atlus nehezen tudna minden egyes tartalmat beletenni a Reloadba.

Ennek ellenére a FES utolsó fejezetének visszahozása üdvözlendő. A The Answer eredeti verziója körülbelül 30 órányi tartalmat ad az amúgy is hosszú alapjátékhoz.

Bár semmi hivatalosat nem jelentettek be, a jelentések és pletykák szerint a rajongóknak a jövőben több klasszikus Persona cím remake-jét várhatják. Ennek mindenképpen van értelme, tekintve, hogy a Persona 3 Reload jelenleg az Atlus eddigi leggyorsabban fogyó játéka.

Forrás: Polygon

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu