Marvel’s Spider-Man 2: két fontos frissítés is érkezett a játékhoz!

Az Insomniac Games arra figyelmeztet, hogy két Spider-Man 2 patch jelent meg, és mindkettőt le kell töltenünk, hogy megkapjuk az összes újdonságot.

 

 

Sok-sok játékos várta már ezt a pillanatot, és az igazság az, hogy az Insomniac Games több olyan problémával is szembesült, ami miatt késett a frissítés érkezése. A Marvel’s Spider-Man 2 készítőinek meg kellett küzdeniük a PlayStation elbocsátásaival, valamint azzal is, hogy meghekkelték őket. A kaliforniai stúdió azonban tovább dolgozott, és elhozta a felhasználók által várt javítást.

Az Insomniac Games hivatalos weboldalán jelentették be az összes újdonságot, amit a közösség által legjobban vágyott frissítés hoz a Marvel’s Spider-Man 2-höz, ami már letölthető a PS5-re.

Az 1.002.000-es verzió olyan régóta áhított újdonságokat tartalmaz, mint a New Game+, amely mostantól lehetővé teszi, hogy a megengedett szinteken túl Miles Morales és Peter Parker szerepében is játszhassunk.

A stúdió, az Insomniac Games beszámolója szerint új jelmezstílusokat is kapunk a szimbiótához. Több kozmetikumot, napszakváltási lehetőségeket és így tovább. Mindezek mellett azt is lehetővé teszik, hogy újrajátsszuk a küldetéseket, amiket szeretnénk. Ezt eddig nem lehetett megtenni. Az új fotóval is új lehetőségeket adtak hozzá, hogy mélyebbre menjünk, valamint új hozzáférési lehetőségeket is bevontak.

A Spider-Man 2-vel kapcsolatban két fontos célzás is van a mostani javítással kapcsolatban. Az első, és egyben a legfontosabb, hogy „az elsőt közvetlenül követi egy második frissítés”. Az Insomniac a közösségi médiában azt írja, hogy mindenképpen „töltsük le mindkettőt, hogy hozzáférjünk a teljes funkciólistához”.

Másrészt nem sokkal később a következőket jegyezték meg: „A játék legutóbbi frissítése lehetővé tehette a hozzáférést egy játékfejlesztési menühöz. A javítás már úton van. Felhívják a figyelmet, hogy ennek a menünek a használata károsíthatja a játékmentéseket és a trófeák előrehaladását” – figyelmeztetnek. Még a mai nap során érkezhet egy harmadik javítócsomag, amely ezt a problémát orvosolja.

A javítások teljes listáját a lenti linken tekinthetitek meg.

Forrás: Insomniac Games

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu