PS Plus Extra: három újabb játék távozását jelentették be!

További három játékról erősítették meg, hogy hamarosan elhagyja a PS Plus Extra és Premium rendszert, bár a távozásuk időpontja egyelőre nem világos.

 

 

A Warriors All-Stars és két másik Koei Tecmo játék hamarosan elhagyja a PS Plus Extra és Premium szintjeit. Bár a távozásuk időpontja még nem került megerősítésre, a fejlemény körülményei arra utalnak, hogy valószínűleg április közepén kerülnek le a PS Plusról.

A Sony előfizetéses szolgáltatásának magasabb szintjei hagyományosan minden hónap harmadik keddjén cserélődnek katalógusukkal.

A legutóbbi ilyen rotáció február 20-án történt. Akkor a szolgáltatás 13 játékkal bővült, miközben tíz másikat elvesztett. Ezeket a változásokat általában jó előre közlik. A közelgő katalógusváltásokról szóló információk többnyire egyenesen a Sony-tól érkeznek.

Ennek ellenére a Koei Tecmo most megelőzte a PlayStation-gyártót. Elárulták, hogy a szolgáltatás hamarosan három játékot veszít el. A szóban forgó címek a Warriors All-Stars, a Nights of Azure és a Nights of Azure 2: Bride of the New Moon. Mivel ezek egyike sem szerepelt a Sony korábban megosztott listáján, amelyen a 2024 márciusában távozó PS Plus Extra és Premium játékok szerepelnek, nem valószínű, hogy a következő, várhatóan március 19-én, kedden esedékes katalógusforgatás során eltávolítják őket a szolgáltatásból.

Ehelyett sokkal valószínűbb, hogy ez a trió a jövő havi rotáció részeként hagyja el a Sony előfizetéses könyvtárát, ami valószínűleg április 16-án fog bekövetkezni.

Ezt az elméletet órákon belül meg kellene erősíteni vagy el kellene vetni. Már csak azért is, mert a PS Plus katalógusváltások következő hullámát várhatóan március 13-án jelentik be.

Az áprilisban távozó címek közül hármat a Koei Tecmo látszólag már nyilvánosságra hozott. A rajongók arra számíthatnak, hogy a Sony holnap még körülbelül fél tucat távozót fog nyilvánosságra hozni. A PlayStation előfizetéses szolgáltatása jellemzően havonta körülbelül egy tucat új játékkal bővül. Az Extra és Premium például 2024 januárjában 14 új játékot kapott. Eközben kilencet elveszített. Az ezt követő rotáció hárommal több címet hozott be, mint amennyit eltávolított.

A következő katalógusrotáció holnapi, valószínűsíthető bejelentését követően a Sony várhatóan március 27-én fogja nyilvánosságra hozni az áprilisi ingyenes PS Plus-játékokat.

Azokat ugyanis jellemzően minden hónap utolsó szerdáján erősítik meg. Addig is előfizetőinek április 1-jéig van idejük igényelni a 2024. márciusi ingyenes PS Plus-játékokat, ha még nem tették volna meg.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu