Az egyik legjobb cyberpunk akciójátékot kínálja ingyen az Epic Games Store, íme a részletek!

Mint mindig, az Epic Games Store most is március 21-ig ad időt, hogy a legfrissebb címeket hozzáadjuk digitális könyvtárunkhoz.

 

 

Mint minden csütörtökön, most is van egy jó okunk arra, hogy bejelentkezzünk az Epic Games Store-ba: ingyenes játékok! Ez alkalommal, és ahogy azt a múlt heti bejelentés előrevetítette, a PC-s felhasználók nem egy, hanem két címet vehetnek birtokba nulla költséggel. A lövöldözős élmények és a Deus Ex franchise rajongóinak pedig jó kis választékról beszélünk. Hiszen a Fortnite szülőatyjai úgy döntöttek, hogy elajándékozzák az elismert saga egyik részét.

Konkrétan a Deus Ex: Mankind Dividedről beszélünk, amely az Epic Games ingyenes játékaként érkezik a The Bridge mellett.

Ahogy a platformon már megszokhattuk, a felhasználóknak hét napjuk van arra, hogy ezeket a címeket a saját könyvtárukba tegyék. Ennek eredményeképpen mindkét kaland csak március 21-ig érhető el ingyenesen az EGS hivatalos alkalmazásán vagy weboldalán.

A Deus Ex: Human Revolution folytatásaként játszódó Deus Ex: Mankind Divided egy sci-fi élményt mutat be, amely a 2029-es évben játszódik. A kibernetikus apartheid után, amelyet a háború generált a „tiszta” emberek és a különböző protézisekkel „kiegészített” emberek között.

Tehát egy akció-kalandra számíthatsz, amelyben nem lesz hiány lopakodásból, felfedezésből, hackelésből, döntéshozatalból és még sok másból.

De ha mégsem a lövöldözést preferálod, akkor jegyezd meg, hogy a másik eheti játék a The Bridge. Ez egy 3D-s puzzle, amely elsősorban a fizikán és a perspektíván alapuló rejtvények megoldását javasolja. Egy olyan játék, amely arra ösztönzi a játékost, hogy manipulálja a gravitációt és változtassa meg a nézőpontját.

 

Az Epic Games Store jövő heti két ingyenes játékai

 

Az Epic Games az ingyenes játékok ajándékozásának hagyományához híven most is megerősítette, hogy március 21-től mely ingyenes játékokat láthatjuk majd a digitális boltban. A hivatalos weboldalon megjelent frissítés szerint a játékosok a Call of the Wild: The Angler-re és az Invincible Presents: Atom Eve-re számíthatnak. Utóbbi egy horgászszimulátor-élmény, amely az Invincible-univerzum egyik legerősebb szuperhősének bőrébe bújik a felhasználó.

Forrás: EGS

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu