Nem akármilyen Netflix-produkcióban tér vissza Jason Bateman és Jude Law!

MOZI HÍREK – A Jason Bateman-Jude Law dráma Black Rabbit már készül a Netflix műhelyében. A limitált sorozatban a két színész testvéreket alakít majd.

 

 

A Netflix zöld utat adott egy limitált sorozatnak, amelynek főszereplői és producerei Jason Bateman és Jude Law lesznek.

A két színész testvéreket fog játszani a Black Rabbit című drámában, amelyet Zach Baylin (King Richard, Bob Marley: One Love) és Kate Susman alkotói készítenek. Bateman az első két epizód rendezője is lesz.

A sorozat 2022 októbere óta készül, és Baylin és Susman eredeti ötletén alapul. A sorozat logline-ja így szól: „Amikor egy New York-i hotspot tulajdonosa (Law) visszaengedi viharos életű testvérét (Bateman) az életébe, ajtót nyit az eszkalálódó veszélyeknek, amelyek azzal fenyegetnek, hogy mindent, amit felépített, romba döntenek”. Cleopatra Coleman, Amaka Okafor, Ṣọpẹ́ Dìrísù és Dagmara Dominczyk is szerepelnek a filmben.

A Black Rabbit lesz Bateman első sorozata az Ozark 2022-es befejezése óta a Netflixen. A sorozat a legújabb terméke annak az átfogó filmes és televíziós megállapodásnak, amelyet Bateman és a Michael Costigan által vezetett Aggregate Films 2018-ban írt alá a streamingszolgáltatóval. Az Aggregate többek között a Your Place or Mine című játékfilmeket és a hamarosan megjelenő Hit Man című filmet, valamint a Florida Man című sorozatot is készítette a Netflix számára.

Baylin és Susman a Black Rabbit showrunnerei és executive producerei lesznek. (a Youngblood Pictures banneren keresztül.) Bateman és Costigan az Aggregate, Law és Ben Jackson a Riff Raff Entertainment, valamint Andrew Hinderaker, Zac Frognowski, Justin Levy és David Bernon szintén producerek.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu