Játszható a TimeSplitters 4 törölt verziója! [VIDEO]

A Free Radical Design eredeti iterációjának játéka felbukkant egy online boltban, és valaki gyorsan le is csapott rá.

 

2008-as a TimeSplitters 4 demója, és úgy lett megmentve, hogy valaki egy PlayStation 3-as devkiten (hardveres fejlesztőkészleten) rábukkant a demóra. A Redditen Filmsy-Zebra3775 rákérdezett az eBayes eladóra anélkül, hogy elárulta volna, mekkora kincs rejtőzik a hardveren. Kiderült, hogy az eladó egyik barátja a Free Radicalnál dolgozott 2008 novemberéig. A stúdiót eredetileg 2008 decemberében zárták be (majd az Embracer Group újranyitotta pár éve, de tavaly, az év végén ismét bezárta azt).

Azt írta, hogy a hétvége során elindítja a játékot, hogy lássa, mi az, majd küld egy videót róla. Ha valami újdonság, megveszi azt, és ha segít bárkinek is, feltölti a PlayStation 3 devkitén levő adatokat. Az eladó bootolni tudott a játékba, és kiderült, hogy a TimeSplitters 4 2008-as verziójának demójáról van szó! Filmsy-Zebra3775 672 dollárt (kb. 250 ezer forintot) fizetett érte, majd rögtön fel is pakolta a Hidden Palace-ra a prototípust azzal a kijelentéssel, hogy a történelmet így meg tudta őrizni.

Is this a prototype game
byu/Flimsy-Zebra3775 inPS3

A Reddites topic kommentelői mind örültek annak, hogy megmenekült a prototípus (amit a Hidden Palace-ról már le is lehet tölteni), és a játékmegőrzés mindig is fontos kellene, hogy legyen. De a Free Radical korábbi dolgozói is felfigyeltek a történetre! David Doak, a stúdió alapítója és igazgatója kijelentette, hogy pontosan ez az a nonszensz, amit egyik kiadó sem akart 2008-ban. Pedig az egyik videóban botok elleni küzdelmet látni egy gótikus kastélyban futurisztikus, de ijesztő zenével.

A Free Radical bizarr fordulattal tervezte 2008-ban a TimeSplitters 4-et. Furcsa karakterdizájn, nagy online többjátékos elem, és természeti hatásokkal rendelkező karakterek jellemezték, de mivel a multiplatformként indult, de PS3-exkluzívvá vált Haze-zel elbukott a stúdió, 2008 decemberére bezárult a kapu, és a Crytek sok embert átvitt magához. Egy korábbi Free Radical Design fejlesztő tavaly júliusi felvételeket is megmutatott a TimeSplitters 2 remasterből, mielőtt az Embracer bezárta volna őket.

Forrás: PCGamerHidden Palace

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu