Halo Infinite: nagyobb frissítés érkezik; a csalók ellen is fellépnek!

A 343 Industries napokon belül egy jelentős frissítéssel kínálja meg a Halo Infinite-et, amit tehát a stúdió nem hagyott el, hanem kitartott mellette, ezzel remélve, hogy talán idővel sikeressé válik a játék.

 

A Halo Infinite megjelenése után a 343 Industries hangosan és tisztán hallotta a játék online élményével kapcsolatos visszajelzéseket: desyncelés (például egyes játékosok pontatlanul látják, hogy egyes ellenfeleik hol vannak), a sarkon túl is eltalálják őket, ilyesmi. Bár számos frissítést adtak ki, ezek nem váltották ki azt a hatást, amit a játékosok vártak és megérdemeltek volna. Ennek felismerése után a stúdió úgy döntött, hogy újabb fokozatba kapcsol, és alapvető változtatásokat hajtott végre az alapul szolgáló hálózati modellben. Azóta fejvesztve dolgoznak ezen

Decemberben ebbe bepillantást adott a Firefight: King of the Hillben, és a Combat Workshopban is látni lehetett. A 343-nak jó volt látni a közösség pozitív reakcióját az interneten, a felméréseikben és a Halo Supporton, de tudták, hogy még mindig szükség van némi csiszolásra, mielőtt szélesebb körben bevezethetnék, de a frissített modell szerintük jobb és egységesebb többjátékos élményt fog eredményezni. A jövő héten az Easy Anti-Cheat is megérkezik a Halo Infinite-be. Játék közben figyeli a játékosok játékfájljait, hogy biztosítsa az egyes meccsek integritását és küzdjön a csalás ellen. A márciusi frissítéssel az észlelési és végrehajtási képességeiket továbbfejlesztették, ami nagyban javítja a játék általános biztonságát és a csalókkal szembeni reagálási képességüket.

A márciusi frissítéssel jön a Firefight Custom is. Ez egy „üres” Firefight mód, amely megtartja a Firefight: King of the Hill magas szintű struktúráját (Set-ek, életek, koponyák, pontozás, egyéni játékopciók), de eltávolítja a dombokkal kapcsolatos logikát. Más szóval, ez a Firefight: King of the Hill a King of the Hill nélkül. A mód szkriptelői teljes mértékben irányíthatják, hogy mi számít győzelemnek vagy pontvesztésnek, hogy a csapatok kapnak-e koponyákat, hogy mely spawnerek lépnek működésbe és mikor, és hogy a játékosok több életet szerezhetnek-e. Azt akarta a 343, hogy a Forgerek kevesebb időt szánjanak a mód alapvető funkcióinak szkriptelésével, és ehelyett az idejüket az ideális élményt támogató logikával töltsék.

A Squad Battle lejátszási listát is frissítették, több fegyvert újrabalanszoltak, és néhány, régóta fennálló bugot is eltávolítanak a március 19-én Xbox Series-re, Xbox One-ra és PC-re érkező frissítéssel.

Forrás: WCCFTech, Halo Waypoint

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu